lopx Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 (edited) witam po ostatniej aktualizacji większośc graczy ( ponad 90 % ) ma odkliknięte pewnie całkiem nie świadmomie możliwość grania w plutonach dynamicznych . Prośba aby dołączyć jakiś mały switch który by przywrócił dawny porządek. Edited September 6, 2015 by lopx Quote
xxx_Mario_xxx Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 ja mam na stale i nie zmienie tego... nipotrzebna zadna poprawka - kto chce to sobie wlaczy Quote
lopx Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 ja mam na stale i nie zmienie tego... nipotrzebna zadna poprawka - kto chce to sobie wlaczy ok , szanuję Twój wybór, ale może dajmy szansę tym co by chcieli mieć włączoną opcję tych plutonów lecz po ostatniej aktualizacji pewnie o tym nie wiedzą. Upieram się że jest to po prostu ludzka nie wiedza bo jest to nie możliwe że ze srody na czwartek 90% graczy przestała mieć ochotę na granie w/w plutonach. Jeśli nie switch to może tylko zwykłe info że ta opcja jest wyłączona i trzeba ją odkliknąć Quote
Recommended Posts