PIPPEN Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Panowie dziś pół dnia walcze ze spadkiem fpsów mam taki komputer ,że cioągnie najnowsze gry na full detalach w full hd ale na wocie po ostatniej aktualizacji z średnio 50 fpsów zrobiło się nawet 12 (dziś) i już nie wytrzymałem i postanowiłem coś ogarnąc w temacie. A nadmienie ,że na minimalnych ustawieniach tyle samo fpsów co na maxymalnych a więc ewidentnie wina moda(bez modów srednio ok 60-70 fpsów). Milion razy przeinstalowałem paczkę aslaina i okazało się ,że u mnie akuku robi demage panel ze wskaźnikiem kontowania(niestety mój ulubiony) po jego zastąpieniu innym da się normalnie grać. Quote
xxx_Mario_xxx Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 ja go nie instalowałem, a na samym xvmie mialem spadki fpsów... próbowałes moze instalowac tylko i wyłacznie paczke ale z samym xvm'em ? byłoby wiadomo czy tylko sam xvm krzaczy czy moze jeszcze cos dodatkowego Quote
PIPPEN Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Sam xvm ściągnięty ze strony też delikatnie zjada fpsy ale ta konfiguracja którą miałem z tym demage panelem przeszła już wszystko. Quote
Recommended Posts