vito74m Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 (edited) VITAM ************************************************************************************************************************************************************************ *** Modyfikacja przeznaczona dla dorosłych graczy ! - niektóre komentarze załogi mogą być odebrane jako wulgarne (bo takie są) *** ************************************************************************************************************************************************************************ Tym razem podjąłem próbę nagrania polskich głosów dla załogi naszych okrętów. Zamienione zostały WSZYSTKIE nagrania które są odtwarzane gdy wchodzimy w interakcję z okrętami wroga... Musicie mi jednak wybaczyć, ale mimo wkładania emocji w nagrywanie sampli, w samej grze nie jest to odczuwalne jako realnie wyrażane emocje w sytuacji bitwy morskiej... Mimo wszystko myślę, że jest OK. Przyzwyczajenie robi swoje, więc trzeba chwilę pograć by się "wczuć" w nowe głosy --------- Niestety w (wwise) co bym nie robił jakość FX audio w grze zostaje bez zmian, lub są znikome. Aktualnie nie wiem gdzie jest odpowiedzialny plik za te ustawienia w grze.... --------- Sama modyfikacja działa OK i jest przetestowana na aktualnej wer. gry. Głosy Załogi w opcjach audio proponuję POGŁOŚNIĆ o jakieś 25% !!! --------- UPDATE 1v1 - Zmieniono jeden komunikat torpedowy. Naprawiono błędny komunikat o zatopieniu sojuszniczego lotniskowca, gdy zatopiony zostaje lotniskowiec wroga... --------- INSTALACJA Przed skopiowaniem modyfikacji proszę z katalogu "RES" skopiować CAŁY folder "AUDIO" do "res_mods/0.5.0.3 a dopiero po tej operacji wklejamy modyfikację... Jeśli folder audio już wcześniej był kopiowany, ta czynność jest zbędna, wtedy od razu wklejamy modyfikację. ---------- Miłego testowania ********************************************** *** POBIERZ *** ********************************************** Edited October 31, 2015 by vito74m Quote
wingerman Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 (edited) Mógłbyś wstawić sample w mp3 by można było zobaczyć przed instalacją, czy komuś odpowiada taki podkład? [EDIT] Nieaktualne. Zauważyłem, że sample są w instalatorze. PS. Podrzuciłem pewien pomysł dotyczący większej przejrzystości instalatora. Edited October 31, 2015 by wingerman Quote
(GB-R)MarekTor Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Ja mam audio przez kino domowe i jest różnica w odgłasach dział,w WoT-ie jak arta z haubicy walnie :D Nie żebym się chwalił jal masz opcję pod wieże się podpiąć to usłyszysz różnicę Quote
Recommended Posts