wojtas29 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 nie widać i nie słychać gdy ktos mnie trafi lub gdy ja kogoś trafię - zmniejsza się jedynie ilość hp na pasku z modów wpływających na grafikę zainstalowałem tylko fog remover pozdrawiam Quote
gismour Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 (edited) mam identyczny problem. Bez innych modów, przy wyczyszczonym RM i cache. Brakuje zarówno dźwięku, jak i oznaczenie kierunku trafienia. To ostatnie się pojawiło dopiero, gdy niezależnie doinstalowałem Accurate Demage Ind. Edited November 19, 2015 by gismour Quote
Kazhar Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 za odglosy trafien jest odpowiedzialny 1 plik. nie wiem ktory mod go buguje ale wystarczy znalezć i usunąć ten plik: World_of_Tanks\res_mods\0.9.12\scripts\client\mods\damageAnnouncer_v2_2.pyc Quote
gismour Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 dzięki, rzeczywiście w tym osobnym temacie też jest to pokazane. Teoretycznie jest mod w zestawieniu aslaina, który się do tego odwołuje, ale akurat jego nie wybierałem Quote
Recommended Posts