soronie Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Witam mam problem po pobraniu modu 9.15.12 , wyskakuje mi komunikat " Game resource path does not exist: ./res_mods/0.9.15.0.1 Próbowałem juz inne opcje instalacji ale dalej to samo, nawet jak starsza wersje moda wgrywam to tez to samo wyskakuje:( Quote
tomjac29 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 4 minuty temu, soronie napisał: Witam mam problem po pobraniu modu 9.15.12 , wyskakuje mi komunikat " Game resource path does not exist: ./res_mods/0.9.15.0.1 Próbowałem juz inne opcje instalacji ale dalej to samo, nawet jak starsza wersje moda wgrywam to tez to samo wyskakuje:( W chwili obecnej nie ma jeszcze paczki modow do wersji ktora zostala dzisiaj wydana. Jezeli masz taki komunikat to wykasowales recznie katalog 0.9.15.0.1 a niestety nawet pusty ale musi byc w innym przypadku gra w ogole nie ruszy. Jezeli go wykasowales stworz go recznie i gra odpali (oczywiscie bez modow) Quote
GRB_89 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Mam ten sam problem co kolega - odinstalowałem mody i gra ruszuła, nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość i czekać za łatką do moda Pozdrawiam Quote
soronie Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 zrobiłem tak jak kolega wyżej podał, gra ruszyła ale teraz ciagle pisze "sychronizacja obniżek" i tak juz z 15 min ;/ Quote
GRB_89 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Gra Ci nie ruszy na aktualnym modzie po dzisiejszym updt do WoTa. Po wyskoczeniu ekranu startowego(tego w okienku) naciśnij strzałkę po prawo od przycisku GRAJ i tam wybierz: uruchom gre w trybie bezpiecznym z wyłączonymi modami klienta gry. Gra ruszy, lecz bez modów. inaczej nie zagrasz póki Aslain nie wypuści łatki do moda. Quote
Recommended Posts