Jump to content

Brak możliwości instalacji xvm podczas instalowania

Recommended Posts

Posted

Tak jak Aslain napisałeś jak zgłosić prblem tak też robie. Zakładam w tym dziale nowy wątek.

Problem występuje przy każdej próbie instalacji moda
Problem polega na braku możliwości zaintalowania elementów związanych z xvm.
Bardzo przepraszam ale nie znalazłem tych plików _Aslain_logs.zip, oraz python.log, i xvm.log tak jak chciałeś posyłam takie jakie mam nie wiem czy to są te.

Jeżeli chcesz abym poszukał jeszcze jakiś plików to napisz i sróbuje znaleźć inne.
Przesyłam również screena z instalacji
Serdecznie pozdrawiam i proszę o pomoc

brakxvm_01.bmp

brakxvm_02.bmp

brakxvm_03.bmp

_Aslain_logs.zip

_fonts_for_Aslains_Modpack.rar

python.zip

Posted (edited)

http://aslain.com/index.php?/topic/6293-actionscript-30/

Tu masz prawdopodobną odpowiedź:

"Zobaczymy  z XVM, niektorzy twierdza ze zajmie im pare tygodni ogarniecie AS3, wczoraj probowalem najnowszej ich wersji pod CT 9.15.1 i dzialalo, ale tylko jako defaultowy config, wszelkie inne kaszanily wszystko. Ale nawet ten domyslny jest mocno ograniczony, i nie lubi sie z ikonkami i generalnie dziwnie troche dziala, balbym sie chyba na tyn grac. 

Wczoraj przygotowalem modpack aby umozliwial prawdziwa instalacje modow bez XVM, proszono o to mnie juz od dawna, pewnie wiele osob bedzie szczesliwych."

Liczę na to, iż chociaż ikony czołgów zostaną udostępnione, bo bez tego muszę grać z widocznymi nazwami pojazdów (a zasłaniają one trochę ekranu). A Wotowskie są jedną wielką kompromitacją.

Edited by Mariorkje
Posted
4 hours ago, rokosowksi said:

Tak jak Aslain napisałeś jak zgłosić prblem tak też robie. Zakładam w tym dziale nowy wątek.

Problem występuje przy każdej próbie instalacji moda
Problem polega na braku możliwości zaintalowania elementów związanych z xvm.
Bardzo przepraszam ale nie znalazłem tych plików _Aslain_logs.zip, oraz python.log, i xvm.log tak jak chciałeś posyłam takie jakie mam nie wiem czy to są te.

Jeżeli chcesz abym poszukał jeszcze jakiś plików to napisz i sróbuje znaleźć inne.
Przesyłam również screena z instalacji
Serdecznie pozdrawiam i proszę o pomoc

brakxvm_01.bmp

brakxvm_02.bmp

brakxvm_03.bmp

_Aslain_logs.zip

_fonts_for_Aslains_Modpack.rar

python.zip

Nosz k**wa następny...

Czytać nie umiesz? 

Czy wy w ogóle czytacie co jest w paczce i co działa a co nie i dlaczego? Bo wydaje mi się, że chyba nie. A jeśli tak, to nauczcie się czytać...

Posted

Być możę nie dotarłem do tekstu Aslaina o tym co jest w paczce a czego nie ma. W takim razie po koleżeńsku mozna mi wpisać pod moim postem link i sprawę zakończyć.