rokosowksi Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Tak jak Aslain napisałeś jak zgłosić prblem tak też robie. Zakładam w tym dziale nowy wątek. Problem występuje przy każdej próbie instalacji moda Problem polega na braku możliwości zaintalowania elementów związanych z xvm. Bardzo przepraszam ale nie znalazłem tych plików _Aslain_logs.zip, oraz python.log, i xvm.log tak jak chciałeś posyłam takie jakie mam nie wiem czy to są te. Jeżeli chcesz abym poszukał jeszcze jakiś plików to napisz i sróbuje znaleźć inne. Przesyłam również screena z instalacji Serdecznie pozdrawiam i proszę o pomoc brakxvm_01.bmp brakxvm_02.bmp brakxvm_03.bmp _Aslain_logs.zip _fonts_for_Aslains_Modpack.rar python.zip Quote
Mariorkje Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 (edited) http://aslain.com/index.php?/topic/6293-actionscript-30/ Tu masz prawdopodobną odpowiedź: "Zobaczymy z XVM, niektorzy twierdza ze zajmie im pare tygodni ogarniecie AS3, wczoraj probowalem najnowszej ich wersji pod CT 9.15.1 i dzialalo, ale tylko jako defaultowy config, wszelkie inne kaszanily wszystko. Ale nawet ten domyslny jest mocno ograniczony, i nie lubi sie z ikonkami i generalnie dziwnie troche dziala, balbym sie chyba na tyn grac. Wczoraj przygotowalem modpack aby umozliwial prawdziwa instalacje modow bez XVM, proszono o to mnie juz od dawna, pewnie wiele osob bedzie szczesliwych." Liczę na to, iż chociaż ikony czołgów zostaną udostępnione, bo bez tego muszę grać z widocznymi nazwami pojazdów (a zasłaniają one trochę ekranu). A Wotowskie są jedną wielką kompromitacją. Edited July 28, 2016 by Mariorkje Quote
johnymetallicaPL Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 4 hours ago, rokosowksi said: Tak jak Aslain napisałeś jak zgłosić prblem tak też robie. Zakładam w tym dziale nowy wątek. Problem występuje przy każdej próbie instalacji moda Problem polega na braku możliwości zaintalowania elementów związanych z xvm. Bardzo przepraszam ale nie znalazłem tych plików _Aslain_logs.zip, oraz python.log, i xvm.log tak jak chciałeś posyłam takie jakie mam nie wiem czy to są te. Jeżeli chcesz abym poszukał jeszcze jakiś plików to napisz i sróbuje znaleźć inne. Przesyłam również screena z instalacji Serdecznie pozdrawiam i proszę o pomoc brakxvm_01.bmp brakxvm_02.bmp brakxvm_03.bmp _Aslain_logs.zip _fonts_for_Aslains_Modpack.rar python.zip Nosz k**wa następny... Czytać nie umiesz? Czy wy w ogóle czytacie co jest w paczce i co działa a co nie i dlaczego? Bo wydaje mi się, że chyba nie. A jeśli tak, to nauczcie się czytać... Quote
rokosowksi Posted July 28, 2016 Author Posted July 28, 2016 Być możę nie dotarłem do tekstu Aslaina o tym co jest w paczce a czego nie ma. W takim razie po koleżeńsku mozna mi wpisać pod moim postem link i sprawę zakończyć. Quote
Recommended Posts