lorafen Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 (edited) może ktoś wie jak wyłączyć lub gdzie odznaczyć w paczce Aslaina ten hitlog który pokazuje się na czacie podczas bitwy ? wcześniej miałem tylko czat a teraz wyskakują powiadomienia o trafieniu ? Edited August 11, 2016 by lorafen Quote
johnymetallicaPL Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Wrzuć jakiś screen bo nie wiem o co chodzi. Quote
demonwee Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 w aslain chyba w połowie jest ta opcja o hitlogu trafień, mam nadzieje że pomogłem bo używaem tej opcji. Quote
johnymetallicaPL Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 no to jest dmage recivie announcment czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie Quote
lorafen Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 (edited) ok dzięki z tym że ten dmage recivie announcment dotyczy tego normalnego hitloga który jest wyświetlany na górze a ten mi się pojawił z nowym Asslainem i wyświetla się na miejscu czatu co jest wkurzające trochę Edited August 11, 2016 by lorafen Quote
johnymetallicaPL Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Nie, to co zaznaczyłeś to to jest właśnie to co napisałem. W załączniku masz dokładnie screen z zaznaczonym modem w paczce. Quote
lorafen Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 ok dzięki za pomoc, rzeczywiście to była ta sekcja w xvm o nazwie "received damage announcer" tylko coś mi zostało po poprzedniej paczce i cały czas działało więc musiałem zainstalować paczkę z opcją czyszczenia katalogu res mods mam jeszcze 1 pytanie: jak włączyć smugi (ślady) pocisku ? pozdr Quote
johnymetallicaPL Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 On 13.08.2016 at 10:18 PM, lorafen said: więc musiałem zainstalować paczkę z opcją czyszczenia katalogu res mods Co za łeb... zawsze powinieneś tak instalować modyfikacje, żeby się właśnie taki syf nie robił... 1 Quote
Recommended Posts