AgRe5t Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Cześć. Mam prośbę o poprawienie bądź dodanie w razie możliwości kilku elementów, które zawsze w Twojej paczce występowały: - w celowniku j1mbo brakuje znaczników wychyłu działa, zarówno dla arty jak również TD-ków - w celowniku j1mbo brakuje czasu lotu pocisku dla celownika arty - podczas gry najeżdżając kursorem na ikony poszczególnych typów pocisków dotychczas wyświetlała się informacja o ilości penetracji, obrażeń itd. Teraz nic nie wyskakuje - jeśli to możliwe proszę o dodanie do paczki tessu moda - integracji z TS-em _Aslain_logs.zip python.log XVM.log Quote
johnymetallicaPL Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Następny z choinki się urwał. Będą zaktualizowane te mody to będą dostępne w paczce - proste. A teraz uzbrajamy się w cierpliwość i czekamy grzecznie. 1 Quote
AgRe5t Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 skoro jako osobne mody zawierają w sobie wymienione wyżej elementy to po to ten topic aby poprosić autora o dodanie - umiem czytać mistrzu Quote
johnymetallicaPL Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Skoro w XVM zawiera się tyle elementów i wszystkie jako całość tworzą XVM to można by prosić autorów o dodanie - a dlaczego nie są dostępne? BO NIE SĄ GOTOWE. Tak samo te elementy modów, o które prosisz nie są gotowe. Przecież Aslain wie, że trzeba je dodać - nie jest matołem z tego co wiem. Więc nie zakładaj durnych tematów i czekaj grzecznie na aktualizacje i tyle. Mistrzu. 1 Quote
Recommended Posts