suchyglon Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Witam serdecznie, nie wiem dlaczego ale od ostatniej aktualizacji WoT i po instalacji modpacka na minimapie nie widzę ostatniej pozycji nieprzyjacielskich pojazdów, po wcześniejszym wykryciu. Bardzo proszę o odpowiedź czy problem jest u mnie, czy to problem ogólny użytkowników modpack. Z góry dziękuję Pozdrawiam - suchyglon Quote
Simeone Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Chyba za minimape były odpowiedzialne mody Locastana których nie ma w paczce. Możesz w ustawieniach gry zaznaczyć pokazywanie ostatniej pozycji wroga "włącz dodatkowe informacje na minimapie". Powinno pomóc na jakiś czas Quote
Fuegoo1987 Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Mam podobny problem myślałem ze to coś u mnie....mało kompa nie formatowałem ^^ Quote
suchyglon Posted September 6, 2016 Author Posted September 6, 2016 Przepraszam że dopiero teraz odpowiadam - problem rozwiązany, wystarczyło tylko odznaczyć trzy ptaszki na głównej stronie ustawień w grze. Ustawienia ---> Ogólne Takie proste a ja tyle kombinowałem Pozdrawiam i dzięki. Quote
Recommended Posts