Smok_W Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) Witam Mam jakiś przedziwny bug za każdym razem jak wydasz nowa paczkę modów wcina mi klawisz ESC i CTRL. Poważnie nie muszę sie logować na stronę żeby wiedzieć że jest nowa paczka. Dziś działało wszystko ok, nagle jak byłem w bitwie wcięło klienta wot, następnie uruchomiło go ponownie i po wejściu do bitwy esc tradycyjnie nie działał. Nie instaluje hp team bar czy jaka to sie nazywa,wiem ze tam byl jakis problem powyższy problem występuje od najnowszego patcha absolutnie co każda wersje paczki Ponadto bardzo rzadko ( 2 razy od patcha)wystąpił dziwny bug. w pierwszej bitwie nie mogę obracać wieży ani opuszczać działa. problem znika po uruchomieniu następnej bitwy, może to nie paczka a klinet wota zbzikował _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Niestety najnowszy modpack tym razem nie rozwiązał problemu. ESC i CTRL nie działaja. nowe logi po najnowszej wersji paczki _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Modpack versja _18 też nie rozwiązał problemu, ponadto z nowych błędów: w standardowym celowniku z lepszym licznikiem ładowania tenże licznik ładowania nie działa. nieważne jaki panel z paneli Aslaina wybiorę na start zawsze dostane średni 1 przez ten nie działający ESC nie mam jak wyjsc z bitwy po zgonie nosz szlak mnie trafia:/ Edited August 31, 2016 by Smok_W Quote
bleach1980 Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ja wiem od czego tak sie robi tylko nie wiem dlaczego i to mnie denerwuje Odznacz celownik , zostaw standardowy z WoT'a i po problemie Ps. Proszę o naprawienie lub wytłumaczenie czemu klawisze esc i ctrl się blokują po zmianie celownika . ( przy każdym innym celowniku niż standardowy z WoT'a ) Quote
reczek89 Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Celowniki Jumbo nie sprawiają problemów. Proponuje wyczyszczenie cache i wszystkie pozostałości po starych modach (folder res_mod i reszta plików mogących mieszać) Quote
Smok_W Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 bleach1980 prawde napisal po wywaleniu celownikow problem jak reka odjac ;) z tym ze ja nie uzywalm ejimbo tylko ten standardowy z lepszym licznikiem Racje Racje miał jak ręką odjąc od tamtej pory wszystko bajlamo ;) Dnia 1.09.2016 o 15:06, bleach1980 napisał: Ja wiem od czego tak sie robi tylko nie wiem dlaczego i to mnie denerwuje Odznacz celownik , zostaw standardowy z WoT'a i po problemie Ps. Proszę o naprawienie lub wytłumaczenie czemu klawisze esc i ctrl się blokują po zmianie celownika . ( przy każdym innym celowniku niż standardowy z WoT'a ) Quote
Recommended Posts