robnek Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Witam. Mam pytanie. Po uruchomieniu instalatora program rozpoczyna prace i po ściągnięciu pierwszego pliku rozpoczyna dekompresje i już tak zostaje. Zielona kreska na około 10% i tyle. Podejrzewam że to jakieś zabezpieczenie Win10 ale nie wiem jakie i jak go wyłączyć. Na pewno nie antywirus bo go wyłączyłem. Uruchamiałem już instalatora jako admin i sprawdziłem czy czasem nie mam zablokowanego zapisu na dysku z WoT-em. Instalator jest zfeezowany i można go wyłączyć tylko z Menażera Zadań. Prosił bym o jakieś sugestie. Miałem już zainstalowanego moda dla wcześniejszej wersji WoT-a i nie było problemu. Pozdrawiam robekk Quote
robnek Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Witam ponownie Uruchomiłem nowa wersję Moda i zainstalowała się. Nie wiem co pomogło. Może wyłączenie updatera? Quote
Metafan Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Może poprostu pobierało jakies składowe typu ikonki,skórki i serwery były obciążone Quote
robnek Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Jak pisałem padało podczas rozpakowywania a nie podczas ściągania. Ściągał się pierwszy Mod szybko a jak była dekompresja to następowała zwiecha. W sumie nieważne, dobrze że jest. Quote
Recommended Posts