clook99 Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Licznik dmg, spota, itd. mam nad dmg panelem. W którym pliku mogę go ręcznie przesunąć bo chciałbym go mieć na górze ekranu, gdzie kiedyś był sam hitlog? Z góry dzięki, pozdrawiam. Quote
kszys Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 \World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\Aslain\battleLabelsTemplates.xc szukasz "totalEfficiency" polecam dać takie wartości: "updateEvent": "PY(ON_TOTAL_EFFICIENCY), ON_PANEL_MODE_CHANGED", "x": "{{pp.mode=0?110|{{py:math.sum({{pp.widthLeft}},130)}}}}", "y": "{{pp.mode=0?65|40}}", "screenVAlign": "top", będzie się dostosowywało samo do szerokości panelu z graczami ewentualnie jak chcesz poprzesuwać jeszcze to zmieniasz w x to 130 w y to 40 jak nie chcesz dostosowywania to np "x": "130", "y": "40", "screenVAlign": "top", Mam nadzieję że pomogłem 1 Quote
clook99 Posted February 18, 2017 Author Posted February 18, 2017 26 minut temu, kszys powiedział: dzięki Quote
Recommended Posts