dogitaleemen Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Witam Mam taki niezbyt wielki ale zawsze problem: Tak więc w czasie instalacji i zaznaczeniu karuzeli oraz dodaniu dodatkowych informacji wszystko działa, jest ok i nie ma się do czego czepić tylko moje pytanie dotyczy tych ikonek co one oznaczają nie mogę dojść jakie i które one parametry wyswietlają.Czy nie dało by się zrobic tego bardziej opisowo/czytelnie ?. np tak: kill dmg winr lub coś podobnego. No i mam jeszcze prośbę czy możne ktoś mi opisać te ikonki które one pokazują parametry zaczynając od góry do dołu. na swoje usprawiedliwienie dodam ze paczkę aslaina zainstalowałem dopiero 1 raz bo skusiła mnie do tego zawartość zestawu potrzebnych modów w jednej paczce. Tak więc naprawdę dobra robota dla autora tej paczki, niemniej te ikonki dodatkowych informacji w garazu na czołgu są dla mnie nieczytelne. jescze raz prosze o ich opis. Pozdrawiam Quote
Eshyagnnor Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Od gory (dotyczy danego pojazdu): - procent zwyciestw - ilosc bitew rozegrana - srednie zadane obrazenia - odznaka "3", "2", "1", "M" w zaleznosci od najwiekszej zdobyczy exp podstawowego w bitwie 1 Quote
dogitaleemen Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 dzięki za wyjaśnienie leci plusik :) Quote
Recommended Posts