Jump to content

[BMKW] Rekrutacja Otwarta! l Discord l +16 l +800 l Rec +1000 z ostatnich 30D l

Recommended Posts

Posted (edited)

emblem_195x195.png

Benchmark Warriors - oficjalny klan jednego z największych na Polskiej scenie forów technologicznych rekrutuje!

Informacja:
Poszukujemy osób chętnych do wspólnej gry oraz wspólnego osiągania celów nie tylko klanowych, ale również osobistych biorąc udziały w turniejach, twierdzach oraz klanówkach oczywiście głównie poszukujemy osób, które cenią rywalizacje i wyzwania w rozgrywkach między klanowych oraz wewnątrz klanowych, również ceniących też dobrą zabawę w ekipie i posiadających kulturę osobistą.

Oferujemy:
- Drużynówki, Potyczki;
- Pomoc przy rozwoju drzewek;
- Własna grupa discord;
-Bonus z rezerw (Gra = Rozwój = Zyski i Korzyści);

- Plutony w miłej atmosferze;

Wymagamy:
- Wiek +16;
- WN8 +800 ( Recent z ostatnich 30dni +1000);

- Obowiązkowo Discord wraz ze sprawnym mikrofonem;
-Kultura osobista;

- Czołgi VI,VIII obowiązkowo, mile widziane X;

Poszukujemy:
- Osób chętnych na wspólne granie;
- Osób aktywnych min. 3 razy w tygodniu 18-22;

- Rozstawiającego

Prosimy o kontakt z wykonawczym DE150BP (Nieobecność) również werbunkowym TryAgaiilV

NIE ZASTANAWIAJ SIĘ!
Dołącz Już Teraz!
zGFmCd5.jpg

Edited by tomekca4522
Długa Nieaktywność Klanu i Ponowne Otwarcie Naboru.
Posted

Zapraszamy w nasze szeregi co do Discord proszę się nie obawiać służę pomocą w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać w komentarzach, bądź pw w grze TryAgaiilV Pozdrawiam. :)

Posted

Zapraszam ciągle do pisania z pytaniami do mnie - TryAgaiilV. Informuje iż wrzesień poświęcamy na wspólne zgranie się z nowymi oraz uporządkowanie klanowiczów :)

Posted

Zapraszam do zadawania pytań. DE150BP dostępny od 4:00 pon. - pt. spider1987 pon. - pt 18:00+ Jeżeli chodzi o mnie aktualnie mniejsza aktywność, więc nie zawsze jestem.

• 3 months later...
Posted

Po dłuższej przerwie w aktywności klanu planujemy ponownie ożywić nasze działania na grze Zapraszamy Serdecznie, jeżeli macie więcej informacji to proszę pisać do TryAgaiilV w grze jestem od 18 do 2 w nocy :) Życzę Miłego Dnia i Powodzenia ;)