xxPTYSIEKxx Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Cześć Wam. Reprezentuję klan [BRKS] Brygada Kamiennych Serc. Moim zadaniem jest wyszukiwanie wartościowych graczy i werbowanie ich do naszych skromnych, ale solidnych szeregów. Fundamenty klanu stanowi paczka znajomych, która po pewnym czasie postanowiła pójść na swoje i skompletować aktywną ekipę do grania gier drużynowych. A więc to jest pierwszy warunek jaki stawiamy przed potencjalnymi kandydatami- chęć do okupowania gier drużynowych. Wymagamy : -skończonych 21 lat (robimy wyjątki), -komunikatora głosowego ts -oraz kilku innych dość ważnych rzeczy, które sprawdzę później przy rozmowie. Istotną rzeczą jak nie najważniejszą którą wymagamy od rekrutów i wszystkich członków klanu jet dobrowolna chęć brania udziału ramię w ramię we wspólnej walce i rywalizacji między klanowej. Właśnie to czyni tę grę wyjątkową, nie bezmyślne strzelanie do botów, lecz drużynowa współpraca w przeprowadzaniu akcji: dywersyjnych, odwetowych zasadzek i skoordynowanych ataków. Wszystkie emocje które temu towarzyszą są jak najbardziej rzeczywiste i realne. Tego nie znajdziesz w singel Player a i w większości innych klanów również. BRKS to paczka przyjaciół którym zależy na istnieniu na mapie globalnej, to nie klan typu for fun. Jesteś zainteresowany / Zainteresowana zasileniem naszych szeregów pisz na E-mail: [email protected] lub wejdź na komunikator TS: brks.net-speak.pl i pytaj o oci3c_sylwek (dowódca klanu) lub mnie xxPTYSIEKxx Quote
irekp6 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Dnia 2.09.2017 o 17:27, xxPTYSIEKxx napisał: Cześć Wam. Reprezentuję klan [BRKS] Brygada Kamiennych Serc. Moim zadaniem jest wyszukiwanie wartościowych graczy i werbowanie ich do naszych skromnych, ale solidnych szeregów. Fundamenty klanu stanowi paczka znajomych, która po pewnym czasie postanowiła pójść na swoje i skompletować aktywną ekipę do grania gier drużynowych. A więc to jest pierwszy warunek jaki stawiamy przed potencjalnymi kandydatami- chęć do okupowania gier drużynowych. Wymagamy : -skończonych 21 lat (robimy wyjątki), -komunikatora głosowego ts -oraz kilku innych dość ważnych rzeczy, które sprawdzę później przy rozmowie. Istotną rzeczą jak nie najważniejszą którą wymagamy od rekrutów i wszystkich członków klanu jet dobrowolna chęć brania udziału ramię w ramię we wspólnej walce i rywalizacji między klanowej. Właśnie to czyni tę grę wyjątkową, nie bezmyślne strzelanie do botów, lecz drużynowa współpraca w przeprowadzaniu akcji: dywersyjnych, odwetowych zasadzek i skoordynowanych ataków. Wszystkie emocje które temu towarzyszą są jak najbardziej rzeczywiste i realne. Tego nie znajdziesz w singel Player a i w większości innych klanów również. BRKS to paczka przyjaciół którym zależy na istnieniu na mapie globalnej, to nie klan typu for fun. Jesteś zainteresowany / Zainteresowana zasileniem naszych szeregów pisz na E-mail: [email protected] lub wejdź na komunikator TS: brks.net-speak.pl i pytaj o oci3c_sylwek (dowódca klanu) lub mnie xxPTYSIEKxx Ciekawa propozycja ja na razie nie szukam czegos lepszego bo juz mam, ale to dobre dla grajacych i majacych duzo czasu na granie aby cos kolektywnego zaistnialo , ja jestem zmuszony grac od 22 czasem pozniej tak do 2 3 w nocy bo inaczej nie mam jak , odemnie popre to bo to dobre aby polacy pokazali ze w tanki jestesmy tak dobrze jak rosjanie na swoim serwerze ... Quote
Recommended Posts