gacek44 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Witam. Moimi ulubionymi modami dźwiękowymi są: - UT Announcer Pack - Gnomefather's Gun sounds - Gnomefather's Engine sounds oraz dźwięki z poza paczki: - Gun Reloaded sound ( ) (chodzi mi tylko o głos ładowniczego informujący o załadowanym dziale, gotowym do strzału) - Enemy Base Capture sound ( zamiast syren przejmowania bazy odtwarzana jest losowa muzyka z moda ) Zawsze po aktualizacji paczki modów, mam problem z połączeniem tych dźwięków. Czasem udaje mi się od razu uzyskać pożądany efekt a czasem wszystko się kasztani i na nowo wgrywam wszystkie mody. Mimo iż robię to naprawdę często, to nie mogę pojąć od czego zależy powodzenie czy porażka w łączeniu dźwięków. Mam dwie możliwości: 1 - poprosić o dołączenie "Gun Reloaded sound" i "Enemy Base Capture sound" do paczki z modami 2 - poprosić o przejrzysty opis jak, kiedy i gdzie kopiować pliki dźwiękowe by nie gryzły się z dźwiękami z paczki a jedynie uzupełniały lub modyfikowały je. Zatem proszę o jedno z dwóch powyższych rozwiązań, o ile to w ogóle możliwe. Przepraszam za obszerny post ale chciałem dokładnie opisać sytuację. Z góry dziękuję za pomoc. Quote
Recommended Posts