vvert Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Witam Mam problem takiego rodzaju, ze pobieram paczke na najnowsza wersje no i załóżmy ze wybralem 1 link, paczke pobralem zainstalowalem w folderze WOW'a wybieram sobie celownik jaki chce miec bo potrzebuje ten timer zeby wiedziec ile pociski leca. No i jak sobie wybralem celownik klikam finish wszystko sie zamyka(pokazuje ze sie cos pobiera i potem zamyka z komunikatem ze wszystko smiga). Ja odpalam sobie gre przez tego nowego clienta szczesliwy ze wkoncu bede mial timer wchodze do bitwy, a tu lipa bo tego celownika nie ma. Prosze o pomoc gdyż juz nie mam pomyslu co robic probowalem inne celownmiki wybierac i nic. Moze gdzies popelniam blad ale nwm Quote
(GB-R)MarekTor Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Timer masz po podświetleniu celu i wciśnięciu L Ctrl (lub Alt)-sprawdż w ustawieniach klawiatury.W trybie snajperskim-nie wyświetli się odległość i czas lotu. Quote
Guest pl_piter Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 (edited) 6 godzin temu, vvert napisał: Witam Mam problem takiego rodzaju, ze pobieram paczke na najnowsza wersje no i załóżmy ze wybralem 1 link, paczke pobralem zainstalowalem w folderze WOW'a wybieram sobie celownik jaki chce miec bo potrzebuje ten timer zeby wiedziec ile pociski leca. No i jak sobie wybralem celownik klikam finish wszystko sie zamyka(pokazuje ze sie cos pobiera i potem zamyka z komunikatem ze wszystko smiga). Ja odpalam sobie gre przez tego nowego clienta szczesliwy ze wkoncu bede mial timer wchodze do bitwy, a tu lipa bo tego celownika nie ma. Prosze o pomoc gdyż juz nie mam pomyslu co robic probowalem inne celownmiki wybierac i nic. Moze gdzies popelniam blad ale nwm Witam , jeśli czytam ze zrozumieniem , sprawdź w ustawieniach i powinieneś mieć tak ustawione jak screen pokazuje . powinno być dobrze . Edited October 29, 2017 by pl_piter Quote
(GB-R)MarekTor Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 (edited) Nie wiem czy ustawiłeś-w ustawieniach:sterowanie jest czas ładowania-nie był zaznaczony. Edited November 3, 2017 by (GB-R)MarekTor Quote
Recommended Posts