Jump to content

_debug_

Regular Member
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Germany

Everything posted by _debug_

  1. I have a new Computer with 4 K ? could it be it have something to do with the new PC ?
  2. Hey aslain ... i cant play one game... when game starts i have the crash !!!
  3. Hello WOT is crashing at the begin of the game !! Does anyone can help me plz ??? Greetz Aslains_WoT_Logs.zip by the way why all WN8s are red now ?
  4. Now i have 2048 Mbits !!! ty man !! youre the best
  5. i tried this now its a little faster =) 105kbs
  6. then i dont know ..whats wrong =(
  7. are this always the same servers ? or can i change something ?
  8. Hello all, is something wrong with the server ??? Download with 36kbits
  9. i activated i will try
  10. Hey all, what must be activated to see the gunmark chnages there ??? Wn8 didnt display it for me either =) ty for help
  11. ok ty aslain =) but i tried the last ...and it dont go either ... dont now why...at the first time it works =(
  12. =( Aslains_WoT_Logs.zip i dont see them .. i have the "Standard Icons"
  13. Hi all, the Tank Contours doesnt works for me... i installed WITBLITZ ty for help Aslains_WoT_Logs.zip
  14. Yeah !! that was the problem Ty for the great Support !!!!
  15. Aslain which option is it exactly ? a friend played yesterday with my account maybe he changed something TY
  16. Hello all, now i have a new problem !!! Yesterday was every fine ..but today =( Aslains_WoT_Logs.zip
  17. ahh ok ty aslain !!! Keep up the good work !!!
  18. sry i didnt now the exactly word for that... Aslains_WoT_Logs.zip
  19. Hallo all, where i can delete this sixthsense icons... ??? With the installer no way =( Thank you for help Debug
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.