Jump to content

R1031

Regular Member
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    United States

R1031 last won the day on May 25 2020

R1031 had the most liked content!

Reputation

3 Neutral

Profile Information

  • Server
    NA

Recent Profile Visitors

2,192 profile views
  1. Before update 1.16.1 you could view a player's stats under vehicle on their view player profile in battle results, now you can't. Is it a xvm problem?
  2. I had the problem with W10 without mods and 64 bit client would not launch even in safe mode, but would in x86 run. I found I had to do a clean installation of video drivers.
  3. Also is WN8 not showing anything but 0 (Zero) you can no longer move it around the screen. Aslains_WoT_Logs.zip
  4. Same issue, I even changed to another stats and either work.
  5. Thanks, thought it may have been avast, but I exempt the whole wot folder and still no luck. Is shows xvm active in notifications but not worked since yesterday.
  6. It hasn't working since last update, I reactivated it on xvm site, and still no luck. Did something change? Aslains_WoT_Logs.zip
  7. I was just wondering if the game played in Recon mode counts toward WN8? When I exit a battle, I don't get a WN8.
  8. Logs, no battles, just log in. Aslains_WoT_Logs.zip
  9. Not working and this WG screaming kids garage is killing me.
  10. I just had this, happens about 34 times a week. I don't run either of those mods, but I had battle hits crash my game when I closed it yesterday.
  11. If I wanted to try some different mods that my current mods selected, what file can I save that has them selected before I change where I can restore? I take screenshots now, but I'm sure there is a better way to do this, like a .cfg or .ini file.
  12. I get the same thing, but don't use Oldskool's Info Panel. About 4 times a week.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.