Jump to content

trzypion

Regular Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Switzerland

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Server
    EU
  1. Bez modów działa bez problemów. Dodałem z modpaka XVM i markery pojazdów OTM od Aslain, pierwsza bitwa i zwis po mniej więcej 6 minutach. Być może jest jakiś problem ze współpracą XVM z karta graficzną, dostałem info od kumpla, że ma na identycznym sprzęcie (Lenovo Ideapad Y700-15isk, grafika FeFoerce GTX960M) podobne problemy. Sterownik grafiki, rzecz jasna aktualny. Aslains_WoT_Logs.zip
  2. Niestety, permanentnie co bitwę. Na razie zrobiłem pełną czystkę, sprawdzam jak się zachowuje goły klient, jak będzie przez kilkanaście bitew OK, to zacznę powoli dodawać mody.
  3. Symptomy: Interfejs bitwy przestaje reagować, wygląda tak jak brak komunikacji z serwerem. Pojazdy przestają się poruszać albo tez kontynuują ostatni manewr (np. obrót) 'przeskakując' co chwile do pozycji początkowej. Można zmieniać punkt widzenia kamery, działa celownik (ale nie serwerowy). Co ciekawe, działa minimapka i klient otrzymuje informacje o zniszczeniach pojazdów wroga i sojuszniczych. Po kilkunastu sekundach wyskakuje okno o zerwaniu połączenia, po ponownym logowaniu wszystko wraca do normy, choć zdarza się kolejny zwis. Na gołym kliencie [problem nie występuje. Próbowałem namierzyć konkretny mod powodujący takie objawy, wygląda na to, że instalacja samego XVM-a jest OK i nie ma zwisów, ale już wybranie kolejnej pozycji z drzewka, zmiana markerów pojazdów, powoduje, że zaczynają się zawiechy. Problemy zaczęły się od wersji modpaka 1.14.0.0_00. Aslains_WoT_Logs.zip
  4. Po zainstalowaniu paczki wraz z modyfikacją głosów załogi (kapitan bomba i blok ekipa) nie ma muzyki w czasie gry. Prawdopodobnie problem z modem dźwięków załogi. Aslains_WoT_Logs.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.