Jump to content

KharmaKhazi

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United States

Community Reputation

0 Neutral

About KharmaKhazi

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Server
    NA
  • Location
    Boca Raton, Florida, U.S.A.
  • Interests
    My 2 terrific Grandsons, playing WoT, NOT having to shovel snow anymore (ha-ha - originally from Boston, MA)
  1. ...OKAY! It took a while, due to 'Real Life' intruding on my Game Time! LOL RE-installed the latest modpack and just started WoT up and THERE IT IS! Again, thank you for your help and patience! Now, back to shooting big guns and crashing through stuff! *G*
  2. I deleted that file and restarted WoT and have the same result, 'Updating the Garage' with the spinning 'Aslain' logo on the grayed-out garage. I'll try uninstalling the modpack (again) and NOT choose the 'LimpidStickers' choice, and try again. Thanks for your help and attention! I'll let you know when I'm up and running (I hope)!
  3. Sorry, first post here. Attached the log files. Aslains_WoT_Logs.zip
  4. I had this problem starting yesterday, when I first downloaded the updated "Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.1.4.0.0_06", and have downladed it again today after uninstalling the modpack and reinstalling it after a re-start. When I start the game, it runs as expected, until it gets to the garage, which is slightly grayed-out and has the 'Aslain' logo spinning. It NEVER goes further, even after a couple of computer re-starts and game restarts. Yes, once I uninstall the modpack, I can run the game as usual. HELP ME, PLEASE! I NEED those amazing life-like sounds and all the other mods I choose! LOL
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.