Jump to content

PAJS

Regular Member
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United States

Everything posted by PAJS

  1. yeah, the save/load signals is definitely very bugged It never loads the correct set of signals, no matter how many times I "X" them out and reload and resave them... It sounds like my signals mod is bugged even though I'm running the "non-Classic" version of carousel extended
  2. Sorry, forgot to attach logs Aslains_WoWs_Logs.zip
  3. It's not loading the correct signals...seems to be loading the same for every ship. It's also buggy in that when you clear all the signals, then put new ones on and click save, it doesn't always retain that setup permanently. It reverts back to the "default" signals, which shouldn't happen in the first place (every release up until this point, it has retained my saved signals across mod versions). Might want to check out the save/load signals to confirm.
  4. Using the new ship management mod for signals, I can no longer access the "save/load" signals feature that used to be available in the port screen using the prior version of carousel extended. I actually have to go to the exterior tab (kind of defeating the purpose of having everything show on the port screen) if I want to continue to use the "save/load" signals function. This is not an improvement IMO...
  5. Not an option in the most recent release (#17). Wondering if it is gone or just an oversight?
  6. oh, the mxcamo actually stopped working a few mod versions ago...I think it stopped working sometime near the end of WoWs version 10.1 Sorry I didn't report it sooner...I thought it might get fixed somehow when 10.2 was released I am using the Steam launcher version of WoWs
  7. On the carousel extended mod, if I click on the signals, it shows me camos instead Also, mxcamo isn't working. No values are showing on the camos. Logs attached
  8. Cool, thanks! I've sent you two donations already...with more to come...I hope OTHERS ARE SENDING YOU DONATIONS AS THEY SHOULD FOR ALL THE GREAT WORK YOU DO!
  9. From what I'm told, it's in the official WG modstation pack (screenshot attached). Sone_mg on twitch uses these and I really like the way they look. The closest I can come using Aslain is when I choose "shells & tracers by atmaxx", however, this one doesn't seem to give you the same tracers. Any way you can add this to Aslain? Thanks.
  10. I only get NULL as the value for "Show max speed of target at crosshair" on every ship using modpack update #12 Is it just me or is it a known issue?
  11. Just right click the link, copy link address, then paste it and change the 11 to 12 That will work until Aslain fixes the link
  12. Does anyone else have trouble with this mod showing stats every game? For me, it's like 50/50 whether or not I will see the win% & PR displayed over the enemy team's ships. Same goes for ranking stats stars (I thought using that part of the mod might somehow force it to show stats every game, but that didn't work). Is there some sort of key combo I'm missing that turns the stat display on or off? Or is it just bugged for me for some reason? PS. I am on Aislain v. 9.6 #9...it was the same way for every version this update...and I just started using this mod with WoWs 9.6
  13. worked like a charm....thanks again
  14. ok i will try that and see if it fixes it...thanks
  15. yeah, res_mods folder is just plain empty of any mods after installing Aslain for 9.6.0
  16. Just installed the 9.6 Aslain and went in game and no mods at all. Looked in res_mods folder and then into the 9.6.0 folder and nothing is in there except a readme.txt Aslain did install something because I see the Aslains_WoWs_Logs_Archiver.exe file in the bin folder. This is a steam installation...
  17. Just wanted to say that whatever you did for ver 8, it fixed all my problems. Hakabase side panels now working perfectly...
  18. none of these solutions work for me, sadly...I tried the restart WoWs...and I don't run ADvanced Battle Loading Screen (never have). Can't get hakabase or Autospy side panels to work. The only side panel that works for me currently is badobest.
  19. didn't work for me...(Hakabase....latest version #5....) also, in the patch notes, it says removed ship win rate and XP next to ship, but in #5 it is still in there as an option
  20. so i guess the answer is those who use steam launcher are out of luck now when it comes to this side panel mod? never had a problem before this update...weird
  21. Says they were added back in most recent update, but they don't show up at all on my battle screen...just the regular stock side panels appear...I double checked that they were in fact chosen upon installation...known bug?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.