adamPOLAND Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Jakie perki polecacie na kapitanach , ja już mam dylemat , oto co ja mam u siebie teraz . Zrzuty przesyłam i proszę o pomoc małą . Od dziś można kasować za darmo perki i na nowo przypisywać . Podaję też kapitanów w rezerwie,którym także zresetowałem umiejętności i już oni są pod następny okręt , są pobadane ale brakuje kredytów na zakup , nawet super kontenera nie mogę trafić na kasę . Dwa razy mi się udało tylko taki trafić po 5 000 000 kredytów i do teraz ani rusz . Opis kapitanów pod dany okręt : Nagato --> Amagi Aoba --> Myoko Zuiho --> Ryujo Pensacola --> New Orleans Benson --> Fletcher (ma już perki jak widać ale czy je zresetować i na nowo przypisać inaczej ? ) Szczors --> Czapajew Gniewnyj Iziasław też mam na 7 pkt do rozdania ale on pójdzie na drugą linię niszczycieli w drzewku rosyjskim Bayern --> Gneisenau Gaede --> Maass Fiji --> Edinburch Shenyang --> Jianwei La Galissionniere --> Algerie Każdy kapitan ma ilość pkt jak na zrzutach . Mod ten mi nie działa gdzie jest pomoc przy wyborze perków . Quote
adamPOLAND Posted February 12, 2018 Author Posted February 12, 2018 Hmmm,widzę,że nikt nie potrafi mi zaproponować jakie perki wybrać na kapitanów danego okrętu. Quote
adamPOLAND Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 ok,wiec proszę o podpowiedź co dać za perki na Czapajew ? Mam ich 13 , ulepszenia dałem takie jak screenie także . Quote
Recommended Posts