xLuPuSx Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Cześć Nie wiem czy właściwy dział Nie spotkałem się z modem, który by pozwalał na wybranie czołgów, które się chcę aktualnie ekspić. Aktulanie mam 11 czołgów na liście "do zrobienia" różnych typów i fajnie by było mieć je na jednej "stronie". Nie wiem tylko czy jest to wykonalne/program pozwoli. PZDR. P.S. Twój mod pack jest świetny Quote
Soppel Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Witaj Czołgisto. Nie sądzę aby taki mod był niezbędny. W garażu masz możliwość ustawić dla każdego czołgu opcję "Podstawowy" (PPM na ikonce czołgu i klikasz opcję). Ta operacja powoduje, że czołg tak oznaczony pojawia się na początku (od lewej) strony stanowisk w garażu. Czołg lub grupa czołgów jest zawsze widoczny po wejściu do garażu, bez przewijania listy o ile jest to grupa sensownej ilości czołgów. Jak zakończysz grind czołgu to ponownie PPM na ikonce czołgu w garażu i odznacz opcję "Podstawowy". Zapewne z tego powodu nie otrzymałeś odpowiedzi na swój wpis. Pozdrawiam. Quote
KrisK84 Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 jak zainstalujesz sobie xvm to filtrów czołgów dojdzie opcja nieelitarny- i wtedy na liście czołgów pojawią się tylko te które wymagają expienia Quote
Recommended Posts