krakus56 Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Hej, zainstalowałem paczkę pobraną ze strony WG i po otwarciu gry w info był komunikat Błąd: ScriptLoader PRO v1.30: Blad podczas uruchamiania skryptu: mod_aslainsmodpackcheckpl.pyc Sprawdz logi Pythona aby zobaczyc szczególy [ D:/Games/World_of_Tanks_EU/Python.log ] Co z tym fantem zrobić ? Rozegrałem bitewkę i nic się nie działo. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Ankuba Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Aslain pisał, że to błąd modzika pokazującego w garażu czy paczka jest aktualna czy nie, można z tym grać Quote
krakus56 Posted November 1, 2018 Author Posted November 1, 2018 Dzięki, mam jedną uwagę dotyczącą ikonek Wizard. Na ikonach w trakcie bitwy jest podwójny symbol tieru. Problem nie występuje w momencie wgrywania się gry. Załączam screerny. Nie jest to problem, ale.......:) Quote
Ankuba Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 W ustawieniach gry masz pewnie zaznaczone POKAŻ POZIOM POJAZDU - odhacz to. Quote
Recommended Posts