Bardabas Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Cześć! Niestety od ostatniego (kretyńskiego) patcha bugują się mody ze statystykami bitew. Co jakiś czas mod się wiesz i w okienku: "Centrum Powiadomień" nie widać ostatniej bitwy. Są tylko info o uzupełnianiu zapasów po ostatniej bitwie ale bitwy jako takiej nie widać. Obecnie używam mojego ulubionego moda Yansen, ale zanim znów się pojawił używałem jednego z alternatywnych i też się przycinał, przestawał zapisywać kolejne bitwy. Mam ostatnią aktualizację modów. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
RaJCeL Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 W logach nie znalazłem nic podejrzanego od YasenKrasen. Także raczej podstawowe czynności, które mogą rozwiązać problem: 1. Sprawdź integralność plików gry w luncherze. 2. Uruchom grę jako administrator. 3. W mods\configs\yk-stats\config.json ustaw "debug": true 4. Wywal inne mody i zostaw tylko YK. Działanie modyfikacji testuj po wykonaniu każdego punktu i jeżeli nie pomogło to przejdź do kolejnego. 1 Quote
Recommended Posts