Jump to content
cereberus99

Containers section not displaying

Recommended Posts

Hello, I updated to the latest mod patch (08) and since then, when I click containers, it doesn't move to the containers ship. I can still open containers and it displays the drops but does not show the boxes or any animation. Same issue occurs on my NA and EU instance (both updated). I have performed the WG repair as well as re-installing the mod pack. Issue persists. When running in safe mode, the issue does not occur.

 

image.thumb.png.17839e3bbe5e677c429b3705cadfc4de.png

Aslains_WoWs_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not a bug, its a feature of OdTo Camera mod. Read mod description.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, I can't read the descriptions because I run a 4K monitor with 300% magnification. The bottom part is cut off. Well, thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.