mencin6 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Witam, Mam nietypowy problem z mapką XVM. Mianowicie gdy wejdę do bitwy mapa jest ale powiększona cały czas tak jak bym trzymał klawisz Ctrl. Efektem jest zasłonięcie praktycznie połowy ekranu bitwy. Zdjęcie poglądowe problemu
CzR Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 (edited) 6 godzin temu, mencin6 napisał: Witam, Mam nietypowy problem z mapką XVM. Mianowicie gdy wejdę do bitwy mapa jest ale powiększona cały czas tak jak bym trzymał klawisz Ctrl. Efektem jest zasłonięcie praktycznie połowy ekranu bitwy. Zdjęcie poglądowe problemu Użyj klawisza - ( minus ) koło klawisza zero , plusa i minusa używa się do powiększania i pomniejszania minimapy. Edited April 3, 2020 by CzR 1
Metafan Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 10 hours ago, mencin6 said: Witam, Mam nietypowy problem z mapką XVM. Mianowicie gdy wejdę do bitwy mapa jest ale powiększona cały czas tak jak bym trzymał klawisz Ctrl. Efektem jest zasłonięcie praktycznie połowy ekranu bitwy. Zdjęcie poglądowe problemu Nie rób zdjęć telefonem,użyj przycisku PRT/SCR i potem masz w folderze gry pod nazwą Screenshots,lub do obróbki odpal paint i ctrl+v ;) 1
mencin6 Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 Witam, Wielkie dzięki za pomoc. Udało mi się ustawić za pomocą "+/-". :-D Przepraszam za zdjęcie z telefonu następnym razem zrobię "Prt Scr", znałem tą opcje ale jkoś wyleciała mi z głowy. :-D Problem rozwiązany można zamykać.
Recommended Posts