Third_Andrew Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 (edited) Witam. Problem wygląda następująco: - instaluję aktualną paczkę (v1.11.0.0 #18) - wchodzę na stronę XVM (https://modxvm.com/en/) i loguję się. - Klikam na Activate oraz prolong (plusik odświeżający cas aktywacji na 14 dni) - - wchodzę do gry. Wszystko działa normalnie. - po kilku bitwach (2-3) XVM przestaje działać. W bitwie nie widzę kolorów graczy. Wszystko wygląda tak, jakby XVM był nieaktywny... - wracam na stronę XVM i widzę, że usługa jest nieaktywna, choć aktywowałem ją i przedłużyłem przed chwilą, jak zawsze. - po ponownej aktywacji problem powraca znów po 2-3 bitwach. - czasem jest tak, że widzę kolory i staty XVM u innych, ale obok mojej ksywki brak danych. - ciekawostką jest to, że bez względu na wyżej wymienione przypadki zawsze widzę kolory XVM na ekranie wyników bitwy bez żadnych kłopotów. Logi oczywiście załączam - Aslains_WoT_Logs.zip EDIT: Przepraszam. Jednak temat do usunięcia, bo założyłem niepotrzebnie. Właśnie poczytałem, że to wina moich zabaw z anonimizerem. 🤦♂️ Temat do wywalenia. Edited January 17, 2021 by Third_Andrew Gapiostwo
Recommended Posts