Jump to content
WoT Modpack update to 1.14.1.1 in progress... ×

Some mods are not working


Recommended Posts

  • Administrator

Show me also some proof, that it's not working, like a screenie from a battle/port.

 

your problem might be related to path to the game: C:\Program Files\GAMES\World of Warships\World_of_Warships

 

Try to avoid spaces in a path.

 

Move the game to something like D:\Games\World_of_Warships

Link to comment

Here are some screenshots I've taken just now.

I'll try moving the game. I'll update you once I've gotten back from work.
 

901682697_Screenshot2021-09-15054613.thumb.png.59d5d6072d615caf3c4c9ee40bb6cd59.png
This screenshot shows that navigator and movement indicator aren't working but some mods work.
285046836_Screenshot2021-09-15054229.thumb.png.40e0f14ff3ab92b622345d74cbb6b3d2.png

This screenshot shows the panels not showing the panel mods.

Edited by MikeGs01
Link to comment

Okay, I'm back for an update. Turns out it is pathing. Never happened back in 10.7 that's why I never thought it would plus the other mods are working prior to changing directory.

It is working after changing directory to a path with no spaces in folder names.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.