wojtas Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Paczka 132 mb po zainstalowaniu odpalam grę gra się ładuje i wot się wyłącza . zwykła paczka 64 mb działa normalnie dlaczego mi tamta nie działa ? Quote
mutopompka Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Od momentu aktualizacji WOT-a i przy robieniu paczki @Aslain nie było paczki 132MB. Możesz pokazać na screenach, co to za paczka? (jaka wersja i skąd ściągnięta)? Quote
wojtas Posted August 4, 2016 Author Posted August 4, 2016 z tej strony klikasz donwload OLD MODPACK FOR 0.9.15.01: DOWNLOAD Quote
goostlic Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ja wiem zainstalował paczkę do poprzedniej wersji. Quote
wojtas Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 kiedy będzie ta paczka co ma około 100 mb ? Quote
mutopompka Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Przecież jest aktualna, która ma około 70MB. Wersja modpacka 0.9.15.1 v6. jest w dziale do pobrania. Quote
wojtas Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 to nie jest pełna paczka co była kiedyś Quote
mutopompka Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Ech... Nie wiem ile masz lat, czy umiesz dobrze rozumować oraz czy posiadasz odrobinę chęci poczytania wątków na forum. Proszę nie brać mojego posta jako atak na Twoją osobę, bo nią nie jest! Po prostu UŚWIADOM sobie, że MUSI minąć troszkę czasu aby INNY twórcy dostosowali nowsze wersje swoich modów do aktualnej wersji WOT-a. @Aslain skleca poszczególne mody w całość i wypuszcza. Skoro twórcy nie zrobili jeszcze poprawek/nowych wersji to co ma zrobić @Aslain? Robi paczkę, z tego co jest. A skoro jeszcze nie wszystkie mody są poprawione - więc MUSISZ CZEKAĆ. A instalując poprzednie wersje narażasz się na błędne działanie WOT-a. 1 Quote
Recommended Posts