Jump to content

Minimapa - zaznaczanie pozycji LPM (brak)

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie.

Mam problem już od dłuższego czasu i nie mogę sobie z nim poradzić. Otóż chodzi o mimimapę i klikanie kwadratów (zaznaczanie pozycji). klikając w bitwie [enter] i potem lewym klawiszem myszki na dowolny kwadrat minimapy - po prostu nic się nie dzieje. Mam tylko "kropkę". Wiem, że XVM ma możliwość rysowania na minimapie ale nie o to mi chodzi. Po prostu nie mogę kliknąć jakiegokolwiek kwadratu. Natomiast widzę je gdy inni gracze klikają.

Mogę to zrobić przytrzymując klawisz LEWY_CTRL i dopiero lewym klawiszem na minimapie mogę to zrobić. Ale nie o to mi chodzi. Skąd się wziął ten dodatkowy "lewy kontrol"? Nie ukrywa, że wkurza mnie dodatkowa kombinacja klawiatury.

Paczkę @Aslain instaluję już od dłuższego czasu (prawie te same mody) i działało. "Zepsuło się" parę miesięcy temu.

Posiadam jeszcze moda _Patrola (do statystyk sesji) ale nawet bez niej mam ten sam problem.

Czyściłem cache gry (kasowałem wszystkie pliki z %appdata%\WorldOfTanks), sprawdzałem integralność plików w kliencie gry - i pomimo tego wszystkiego nadal mam ten sam błąd.

W załączeniu log z paczki @Aslaina

Aslains_WoT_Logs.zip