mrowa_1981 0 Posted December 13, 2017 gra nie startuje po zainstalowaniu nowej paczki modow Share this post Link to post Share on other sites
Menchir 1 Posted December 13, 2017 (edited) Aslains_WoT_Logs.zip Może pomoże. Edited December 13, 2017 by Menchir Share this post Link to post Share on other sites
Foxs 0 Posted December 13, 2017 u mnie pewnie to samo ale dodam i swoje Aslains_WoT_Logs.zip Share this post Link to post Share on other sites
Aslain 3,121 Posted December 13, 2017 36 minutes ago, Menchir said: Aslains_WoT_Logs.zip Może pomoże. Zobacz bez moda Bafaka od drzewka rozwoju 1 Share this post Link to post Share on other sites
Aslain 3,121 Posted December 13, 2017 38 minutes ago, mrowa_1981 said: wot log.zip Po usunieciu moda od drzewka badan gra sie laduje Share this post Link to post Share on other sites
mrowa_1981 0 Posted December 13, 2017 usunąłem pionowe drzewko badan i bez zmian wywala do pulpitu wcześniej musiałem tez usunąć dźwięki silników i dział Word war 2 Day afer Day bo wyskakiwał błąd ze nie może znaleźć pliku Share this post Link to post Share on other sites
Aslain 3,121 Posted December 13, 2017 Just now, mrowa_1981 said: usunąłem pionowe drzewko badan i bez zmian wywala do pulpitu wcześniej musiałem tez usunąć dźwięki silników i dział Word war 2 Day afer Day bo wyskakiwał błąd ze nie może znaleźć pliku zalacz logi po usunieciu wspomnianego moda Share this post Link to post Share on other sites
mrowa_1981 0 Posted December 13, 2017 dodaje logi po usunieciu moda Aslains_WoT_Logs.zip Share this post Link to post Share on other sites
herhor67 1 Posted December 13, 2017 To i ja dorzucę swoje. Aslains_WoT_Logs.zip Share this post Link to post Share on other sites
Aslain 3,121 Posted December 13, 2017 14 minutes ago, mrowa_1981 said: dodaje logi po usunieciu moda Aslains_WoT_Logs.zip mi nie wywala w tej konfiguracji, wcisnales guzik restart na oknie co sie pojawia? Share this post Link to post Share on other sites
MazakPL 0 Posted December 13, 2017 Dorzucam Swoje Też wyrzuca Wota Aslains_WoT_Logs.zip Share this post Link to post Share on other sites
Aslain 3,121 Posted December 13, 2017 2 minutes ago, mrowa_1981 said: tak W logach masz bledy z Kalkulatora WN8 w bitwie. 1 minute ago, MazakPL said: Dorzucam Swoje Też wyrzuca Wota Aslains_WoT_Logs.zip Co sie dzieje konkretnie? Share this post Link to post Share on other sites
mrowa_1981 0 Posted December 13, 2017 (edited) to co spróbować wyłączyć ? przy odpalaniu wota wywala na pulpit Edited December 13, 2017 by mrowa_1981 Share this post Link to post Share on other sites
MazakPL 0 Posted December 13, 2017 Przy odpalaniu zamyka Wota..i to tyle Odznaczyłem mody dz Pingwiny&Przyjaciele bo błąd wyskakiwał Share this post Link to post Share on other sites
Sturmbot 0 Posted December 13, 2017 Nie zakładam nowego wątku, u mnie po wyjściu z bitwy gra się zawiesza i wymagane jest zamknięcie menadżerem programów. W garażu zostaje mapka z gry i panele boczne. Aslains_WoT_Logs.zip Share this post Link to post Share on other sites
Aslain 3,121 Posted December 13, 2017 22 minutes ago, MazakPL said: Przy odpalaniu zamyka Wota..i to tyle Odznaczyłem mody dz Pingwiny&Przyjaciele bo błąd wyskakiwał Nie instaluj pionowego drzewka badan. 14 minutes ago, Sturmbot said: Nie zakładam nowego wątku, u mnie po wyjściu z bitwy gra się zawiesza i wymagane jest zamknięcie menadżerem programów. W garażu zostaje mapka z gry i panele boczne. Aslains_WoT_Logs.zip moze nie instaluj Miejsce celowania sojuszniczej arty Share this post Link to post Share on other sites
kowakarol 0 Posted December 13, 2017 Cześć, u mnie po zainstalowaniu modów też wyłączało grę. Po opróżnieniu pliku res_mods (zostawiłem tylko plik 0.9.91.0, też opróżniony) gra dalej nie startowała, tylko w pliku 0.9.21.0 pojawił się plik gui. Odpaliłem grę z instrukcji WOT-a Nadal nie bangla? Uruchom launcher jako administrator, zainteresuj się prawą stroną Graj i kliknij w znak ^ wybierając uruchom w trybie bezpiecznym Nadal nie działa? wybierz "uruchom grę z domyślnymi ustawieniami graficznymi" Mam nadzieję że mody ruszą, dziwnie się bez nich gra Share this post Link to post Share on other sites
Sturmbot 0 Posted December 13, 2017 (edited) Aslains_WoT_Logs.zip 48 minut temu, Aslain napisał: Nie instaluj pionowego drzewka badan. moze nie instaluj Miejsce celowania sojuszniczej arty Niestety to nie to. Problem jest wtedy, gdy zginę i wychodzę przed końcem bitwy. Jeśli bitwa kończy się samoczynnie nie ma tego problemu. Przy okazji kilka pytań: 1. Czy da się wyłączyć intro przy uruchamianiu gry? 2. Dlaczego nie zapamiętuje opcji - pokaż wynik poprzedniej bitwy, przy każdej aktualizacji moda trzeba to zaznaczać 3. Czy da się powiększyć liczby oznaczające graczy nad pojazdami w trybie CW? 4. Po każdym uruchomieniu gry i wejściu do garażu mam zaznaczone i wyświetlone tylko czołgi premium - jak to zmienić, żeby pokazywało wszystkie 5. Mam dwa konta. Jedno bardzo rzadko używane do bitew treningowych ale niestety przy logowaniu do gry zapamiętało email właśnie tego i za każdym razem muszę ten główny wpisywać. Jak to zmienić? Aslains_WoT_Logs.zip Problemem chyba jednak jest zgon w czasie bitwy, forma wyjścia nie ma znaczenia. Aslains_WoT_Logs.zip Edited December 13, 2017 by Sturmbot Nowe info Share this post Link to post Share on other sites
SlayerV 1 Posted December 13, 2017 Witam, nie chcę zakładać kolejnego tematu, dlatego się podłączam - gra się nie uruchamia (wywala do pulpitu). Logi w załączniku. Pozdrawiam! Aslains_WoT_Logs.zip Share this post Link to post Share on other sites
herhor67 1 Posted December 13, 2017 (edited) Aslainie, tu coś poradzisz? 4 godziny temu, herhor67 napisał: To i ja dorzucę swoje. Aslains_WoT_Logs.zip Zainstalowałem też #01, wywaliłem autoaim extended czy jakoś tak, ale dalej zdycha. Launcher się gasi, gra wczytuje i potem znika. Muszę zabijać proces, bo inaczej nie mogę na nowo odpalić. Aslains_WoT_Logs.zip Edited December 13, 2017 by herhor67 Share this post Link to post Share on other sites
Valaquenta1964 6 Posted December 13, 2017 U mnie gra odpala. Uruchamiam bitwę, pokazują się panele bitwy i na tym koniec. Nie wczytuje mi bitwy. Dołączam logi. Aslains_WoT_Logs.zip Share this post Link to post Share on other sites
Valaquenta1964 6 Posted December 13, 2017 Dziękuję. Musiałem zaznaczyć go przez przypadek, bo nie jest mi potrzebny. Wszystko działą bez zarzutu. Raz jeszcze dziękuję za szybką odpowiedź i znalezienie błędu. Korzystając z okazji. Życzę Ci Zdrowych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i Dobrego Roku 2018. 1 Share this post Link to post Share on other sites
SpeedyXXIV 0 Posted December 14, 2017 Witaj, u mnie po wciśnięciu na luncherze graj nic się kompletnie nie pojawia. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Aslains_WoT_Logs.zip Share this post Link to post Share on other sites
ryba850 0 Posted December 14, 2017 Po instalce modów gra nie startuje z pulpitu Help!. Aslains_WoT_Logs.zip Share this post Link to post Share on other sites
Aslain 3,121 Posted December 14, 2017 38 minutes ago, ryba850 said: Po instalce modów gra nie startuje z pulpitu Help!. Aslains_WoT_Logs.zip Zainstowalem mody z logow i gra odpala normalnie wlazlem do garazu. Share this post Link to post Share on other sites
herhor67 1 Posted December 14, 2017 Dobra, wystarczyło usunąć cache BattleHits w appdacie, może ich było za dużo albo starej wersji nie ogarniał. 1 Share this post Link to post Share on other sites