Jump to content

gra nie startuje

Recommended Posts

Posted

usunąłem pionowe drzewko badan i bez zmian wywala do pulpitu wcześniej musiałem tez usunąć dźwięki silników i dział  Word war 2 Day afer Day bo wyskakiwał błąd ze nie może znaleźć pliku

• Administrator
Posted
Just now, mrowa_1981 said:

usunąłem pionowe drzewko badan i bez zmian wywala do pulpitu wcześniej musiałem tez usunąć dźwięki silników i dział  Word war 2 Day afer Day bo wyskakiwał błąd ze nie może znaleźć pliku

zalacz logi po usunieciu wspomnianego moda

• Administrator
Posted
22 minutes ago, MazakPL said:

Przy odpalaniu zamyka Wota..i to tyle

Odznaczyłem mody dz Pingwiny&Przyjaciele bo błąd wyskakiwał

Nie instaluj pionowego drzewka badan.

14 minutes ago, Sturmbot said:

Nie zakładam nowego wątku, u mnie po wyjściu z bitwy gra się zawiesza i wymagane jest zamknięcie menadżerem programów.  W garażu zostaje mapka z gry i panele boczne.

Aslains_WoT_Logs.zip

moze nie instaluj Miejsce celowania sojuszniczej arty

Posted

Cześć, u mnie po zainstalowaniu modów też wyłączało grę. Po opróżnieniu pliku res_mods (zostawiłem tylko plik 0.9.91.0, też opróżniony) gra dalej nie startowała, tylko w pliku 0.9.21.0 pojawił się plik gui. Odpaliłem grę z instrukcji WOT-a :)

Nadal nie bangla?

Uruchom launcher jako administrator, zainteresuj się prawą stroną Graj i kliknij w znak ^

Posted Image

wybierając uruchom w trybie bezpiecznym

Posted Image

Nadal nie działa? wybierz "uruchom grę z domyślnymi ustawieniami graficznymi"

Posted Image

Mam nadzieję że mody ruszą, dziwnie się bez nich gra ;)

Posted (edited)

Aslains_WoT_Logs.zip

48 minut temu, Aslain napisał:

Nie instaluj pionowego drzewka badan.

moze nie instaluj Miejsce celowania sojuszniczej arty

Niestety to nie to. Problem jest wtedy, gdy zginę i wychodzę przed końcem bitwy. Jeśli bitwa kończy się samoczynnie nie ma tego problemu.

Przy okazji kilka pytań:

1. Czy da się wyłączyć intro przy uruchamianiu gry?

2. Dlaczego nie zapamiętuje opcji - pokaż wynik poprzedniej bitwy, przy każdej aktualizacji moda trzeba to zaznaczać

3. Czy da się powiększyć liczby oznaczające graczy nad pojazdami w trybie CW?

4. Po każdym uruchomieniu gry i wejściu do garażu mam zaznaczone i wyświetlone tylko czołgi premium - jak to zmienić, żeby pokazywało wszystkie

5. Mam dwa konta. Jedno bardzo rzadko używane do bitew treningowych ale niestety przy logowaniu do gry zapamiętało email właśnie tego i za każdym razem muszę ten główny wpisywać. Jak to zmienić?

Aslains_WoT_Logs.zip

Problemem chyba jednak jest zgon w czasie bitwy, forma wyjścia nie ma znaczenia.

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by Sturmbot
Nowe info
Posted (edited)

Aslainie, tu coś poradzisz?

4 godziny temu, herhor67 napisał:

To i ja dorzucę swoje.

Aslains_WoT_Logs.zip

Zainstalowałem też #01, wywaliłem autoaim extended czy jakoś tak, ale dalej zdycha. Launcher się gasi, gra wczytuje i potem znika. Muszę zabijać proces, bo inaczej nie mogę na nowo odpalić.

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by herhor67
Posted

Dziękuję. Musiałem zaznaczyć go przez przypadek, bo nie jest mi potrzebny. Wszystko działą bez zarzutu. Raz jeszcze dziękuję za szybką odpowiedź i znalezienie błędu.

Korzystając z okazji. Życzę Ci Zdrowych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i Dobrego Roku 2018.

• Like 1