Jump to content
OldBaldyOne

Crooks Skins - Lyon

Recommended Posts

I can upload a screenshot later today, but for some reason the Lyon Battleship does not show the skin associated with it, outside of the turrets.  The turrets show the Emblem on top, but as far as I can tell, the rest of the skin is just the default gray.  

 

Have tried reloading the skins every way I can think of (manually from the zip, with the Modpack, tried just the France skins alone and the entire set - nada).

 

This may be a problem with that specific part of the pack and not able to be addressed here, but I LOVE this ship and would love to have it match the other France ships skins from this pack.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah show me this on a screenie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Passed this on to the author.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got answer from mod author. It's simple actualy, that ship is not skinned yet.

 

Here is current todo list with priority:

-Lion

-Conqueror

-Gadjah Mada

-Hsienyang

-Kii

-Chung Mu

-Yueyang

-Ashitaka

-Abruzzi

-Lyon

-Richelieu

-Roma

-Musashi

-Gascogne

-Alsace

-Republic

-Cossack

-Asashio

-Z-39

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Can also confirm the king george and monarch are having the same issue. Great mod btw kudos to the author.lRaJbrz.jpg

 

Edited by Vidman

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the same problem with all of my US ships, the Turrets have the skins on them but not on anything else. Please Help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, UTry2Hard said:

I am having the same problem with all of my US ships, the Turrets have the skins on them but not on anything else. Please Help.

 

Attach logs. And picture with your problem, I can pass it to Crook.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is the Screen Shot, and sorry, but what are the logs you are talking about? lol Again I'm sorry, I just started using mods.

Screenshot (170).png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its ok. Info in my signature :)

 

I am leaving to Petersburg tomorrow won't be able to check it until monday.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/11/2018 at 1:01 PM, UTry2Hard said:

Here is the Screen Shot, and sorry, but what are the logs you are talking about? lol Again I'm sorry, I just started using mods.

Screenshot (170).png

Were you mixing my modpack with another persons? I notice that the SS Red Oak Victory in the background is also not skinned.
Or have you fixed this issue by now? I know this is an older thread.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.