Jump to content
Sign in to follow this  
nana

Battle Loading Screen option for non Latin alphabet users

Recommended Posts

Posted (edited)

After ver7.4.1#2, ship names in minimap get grabled when I use Japanese charactors.

And not shown alt ship icons.

shot-18_05.16_20_37.26-0686.thumb.jpg.62c836110606850e383a76252c8fd970.jpg

 

These problems can be avoided by editing gui\unbound\battle_loading.xml line 23.

Please add this xml file as a selectable option to your ModPack.

	<css name="$FontMinimapShipLabels"><!--	 -->
		<!-- <fontFamily value="$Exo2-Bold"/> -->
		<fontFamily value="$WWSDefaultFont"/>
		<mouseEnabled value="false"/>
		<mouseChildren value="false"/>
		<dropShadowFilter value="1 150 0x000000 2.0 0.25 0.25 1.0 1"/>
		<selectable value="false"/>
		<textColor value="0xFFFFFF"/>
	</css>

 

Edited by nana

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

It has already installed by ModPack. But I notice that there is an old fonts_ASIA.swf in my private directory.
When I clean up this one, some ship names written by Latin alphabet are shown, but other Japanese charactors are not.

shot-18_05.16_22_12.29-0391_1.thumb.jpg.20d615a1774afb419fe9e700ea1d6e77.jpg

Edited by nana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×