Jump to content
Sign in to follow this  
arniGX

missing crew skill info

Recommended Posts

apP5Rf0.jpg

 

missing crew skill info in real battle....

 

 

8S5faGm.jpg

 

missing contour icon of legion lost...

 

 

any update to fix this bug ??

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you attach a replay from this battle? (or any battle with SU-130OM).

 

@LegionLost Maybe LegionLost icons weren't updated to 1.2.0.2 (at least not properly) - hence problem with missing tank icon

Crew Skils Informer - I'm using latest available version and it works for me. Maybe it's not working on SU-130PM only?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/9/2018 at 9:22 PM, Aslain said:

Could you attach a replay from this battle? (or any battle with SU-130OM).

 

@LegionLost Maybe LegionLost icons weren't updated to 1.2.0.2 (at least not properly) - hence problem with missing tank icon

Crew Skils Informer - I'm using latest available version and it works for me. Maybe it's not working on SU-130PM only?

missing crew skills informer its happen when iam using some of my tanks, not just su 130pm...

 

6 hours ago, LegionLost said:

weird, i'm going to fix it... 

iam waiting the fix for your very cool contour, dude....

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, arniGX said:

missing crew skills informer its happen when iam using some of my tanks, not just su 130pm...

 

iam waiting the fix for your very cool contour, dude....

Fixed... Sorry, I have made some stupid mistake with the file versioning... :( in the meantime waiting for a new version of Aslain Pack you can download the mod from this link 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, TheBlueScreenOfDeath said:

@arniGX

What kind of sight do you use?

Never seen one that you have in the first screenshot.

I use mine... LegionLost almost standard with Aslain OTM setup, but now I need to make a new version compliant with 1.3.0.1 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, LegionLost said:

I use mine... LegionLost almost standard with Aslain OTM setup, but now I need to make a new version compliant with 1.3.0.1 

No, there is something different on the first screenshot than your sight.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/13/2018 at 1:54 AM, TheBlueScreenOfDeath said:

@arniGX

What kind of sight do you use?

Never seen one that you have in the first screenshot.

its look like -> 2d zoom....

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/9/2018 at 9:22 PM, Aslain said:

Could you attach a replay from this battle? (or any battle with SU-130OM).

 

@LegionLost Maybe LegionLost icons weren't updated to 1.2.0.2 (at least not properly) - hence problem with missing tank icon

Crew Skils Informer - I'm using latest available version and it works for me. Maybe it's not working on SU-130PM only?

 

v

v

v

 

JyIz85o.jpg

 

still missing crew skill informer, dude..... :(

 

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

In your logs lots of errors, something regarding game caches. There're also errors in XVM :

 

Spoiler

 

2018-12-16 16:23:34: WARNING: as_setCarouselS: (TankCarouselUI) xvm_lobby_ui.swf is not loaded
2018-12-16 16:23:41: [ERROR] Traceback (most recent call last):
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\xvm.py", line 198, in updateTankParams
    minimap_circles.updateCurrentVehicle()
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\minimap_circles.py", line 14, in updateCurrentVehicle
    _g_minimap_circles.updateCurrentVehicle()
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\minimap_circles.py", line 70, in updateCurrentVehicle
    self.vehicleItem = g_currentVehicle.item
  File "scripts/client/CurrentVehicle.py", line 238, in item
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 951, in getVehicle
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1333, in __makeVehicle
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1308, in __makeItem
  File "python\gui\rmanager\utils.py", line 15, in <lambda>
TypeError: __logBrokenSync() takes exactly 2 arguments (3 given)

2018-12-16 16:23:41: [L:007] onLibLoaded: gui/flash/battleResults.swf
2018-12-16 16:23:41: [L:008] onLibLoaded: gui/flash/TankCarousel.swf
2018-12-16 16:23:41: [L:009] onLibLoaded: gui/flash/nodesLib.swf
2018-12-16 16:23:41: [L:010] onLibLoaded: gui/flash/crew.swf
2018-12-16 16:23:41: [L:011] onLibLoaded: ../../res_mods/mods/xfw_packages/xvm_lobby/as_lobby/xvm_lobby_ui.swf
2018-12-16 16:23:41: onSwfLoaded: xvm_lobby_ui.swf
2018-12-16 16:23:41: [L:012] [XVM:LOBBY] processView: hangar
2018-12-16 16:23:41: [ERROR] Traceback (most recent call last):
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\xvm.py", line 298, in onXfwCommand
    dossier.requestDossier(args)
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\dossier.py", line 13, in requestDossier
    _dossier.requestDossier(args)
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\dossier.py", line 117, in requestDossier
    self.__requestedDataReceived(accountDBID, vehCD)
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\dossier.py", line 123, in __requestedDataReceived
    res = self.getDossier(self._battlesType, accountDBID, vehCD)
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\dossier.py", line 150, in getDossier
    res = self.__prepareAccountResult(accountDBID, dossier)
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\dossier.py", line 352, in __prepareAccountResult
    vehicles = self.itemsCache.items.getVehicles(REQ_CRITERIA.INVENTORY)
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1051, in getVehicles
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1008, in getItems
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 951, in getVehicle
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1333, in __makeVehicle
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1308, in __makeItem
  File "python\gui\rmanager\utils.py", line 15, in <lambda>
TypeError: __logBrokenSync() takes exactly 2 arguments (3 given)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Aslain said:

In your logs lots of errors, something regarding game caches. There're also errors in XVM :

 

  Reveal hidden contents

 

2018-12-16 16:23:34: WARNING: as_setCarouselS: (TankCarouselUI) xvm_lobby_ui.swf is not loaded
2018-12-16 16:23:41: [ERROR] Traceback (most recent call last):
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\xvm.py", line 198, in updateTankParams
    minimap_circles.updateCurrentVehicle()
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\minimap_circles.py", line 14, in updateCurrentVehicle
    _g_minimap_circles.updateCurrentVehicle()
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\minimap_circles.py", line 70, in updateCurrentVehicle
    self.vehicleItem = g_currentVehicle.item
  File "scripts/client/CurrentVehicle.py", line 238, in item
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 951, in getVehicle
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1333, in __makeVehicle
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1308, in __makeItem
  File "python\gui\rmanager\utils.py", line 15, in <lambda>
TypeError: __logBrokenSync() takes exactly 2 arguments (3 given)

2018-12-16 16:23:41: [L:007] onLibLoaded: gui/flash/battleResults.swf
2018-12-16 16:23:41: [L:008] onLibLoaded: gui/flash/TankCarousel.swf
2018-12-16 16:23:41: [L:009] onLibLoaded: gui/flash/nodesLib.swf
2018-12-16 16:23:41: [L:010] onLibLoaded: gui/flash/crew.swf
2018-12-16 16:23:41: [L:011] onLibLoaded: ../../res_mods/mods/xfw_packages/xvm_lobby/as_lobby/xvm_lobby_ui.swf
2018-12-16 16:23:41: onSwfLoaded: xvm_lobby_ui.swf
2018-12-16 16:23:41: [L:012] [XVM:LOBBY] processView: hangar
2018-12-16 16:23:41: [ERROR] Traceback (most recent call last):
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\xvm.py", line 298, in onXfwCommand
    dossier.requestDossier(args)
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\dossier.py", line 13, in requestDossier
    _dossier.requestDossier(args)
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\dossier.py", line 117, in requestDossier
    self.__requestedDataReceived(accountDBID, vehCD)
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\dossier.py", line 123, in __requestedDataReceived
    res = self.getDossier(self._battlesType, accountDBID, vehCD)
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\dossier.py", line 150, in getDossier
    res = self.__prepareAccountResult(accountDBID, dossier)
  File "res_mods/mods/xfw_packages\xvm_main\python\dossier.py", line 352, in __prepareAccountResult
    vehicles = self.itemsCache.items.getVehicles(REQ_CRITERIA.INVENTORY)
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1051, in getVehicles
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1008, in getItems
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 951, in getVehicle
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1333, in __makeVehicle
  File "scripts/client/gui/shared/utils/requesters/ItemsRequester.py", line 1308, in __makeItem
  File "python\gui\rmanager\utils.py", line 15, in <lambda>
TypeError: __logBrokenSync() takes exactly 2 arguments (3 given)

 

so, how to fix this bugs ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

No clue, I cannot fix xvm on my own, ask on korean random support.

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Aslain said:

No clue, I cannot fix xvm on my own, ask on korean random support.

so, the crash is because from xvm error.....??

 

but, what about missing crew skill informer ?? how to fix those bug?? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

No idea, the mod is proper, and installation is proper too. That red quare means the texture (file) is missing or cannot be accessed (permission issues).

 

For XVM bug report it on KR yes. Hint: They will ask you to remove all mods but XVM then report a problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.