Jump to content

kzb3

Regular Member
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Poland

Reputation

3 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Server
    EU
  • Location
    Poznań

Recent Profile Visitors

1,287 profile views
  1. Aslain Dosyć długo nie grałem w okręty, ale jakoś naszła mnie ochota więc zaktualizowałem grę, zainstalowałem najnowszy modpack i wszystko jest w porządku gdyby nie jeden upierdliwy bład w porcie ( graficzny ) - otóż panel sygnałów montowanych na okręcie nachodzi mi na inne ikonki i nie wiem czy ja coś żle zrobiłem podczas instalacji czy też jest to błąd. Wszystko pokazuję na zdjęciu w kółku + załączam potrzebny plik Aslains_WoWs_Logs.zip
  2. grunt że na razie pomogło :) Ale dzięki ci za info
  3. Powrót do starszej wersji modpacka ( v.1.11.0.0_02 ) pomógł. Błąd z brakiem naliczania wygranych bitew pomógł. Aslain, tak nawiasem mówiąc idze jeszcze skądś pobrać wcześniejsze wersje modpacka ?
  4. Aslain, nei wiem czemu ale w statystykach po bitwie nie zalicza mi wygranych bitew. Dzisiaj do 17.28 rozegrałem 3 bitwy ob 261 z tego 1 wygrana i 2 przegrane. W statystykach sa tylko przegrane. Nie wiem czy coś trzeba inaczej ustawić czy też jest to błąd @RaJCeL Aslains_WoT_Logs.zip
  5. Mimo zaznaczenia w modpacku zwolnienia przezroczyste nieotrzymane odznaki uparcie instaluje mi czerwone (opcja poniżej). Nie wiem czy to błąd u mnie czy też w modpacku Aslains_WoWs_Logs.zip
  6. Moje są w 1 poscie. po zainstalowaniu paczki nr. 2 problemu ustąpiły, nie próbowałem jeszcze z paczką nr3 tle zobaczymy co będzie dalej
  7. Aslain, dziwna problem mam po wgraniu modpacka dla wersji 1.10.0.4. Na czystym kliencie wszystko normalnie chodzi tak jak powinno - foto dolne, tymczasem po wgraniu modpacka w czasie odliczania są składy drużyn ale zobacz co się dzieje na mini mapce, jak wygląda dmg panel i na środku pokazuje się nazwa czołgu cs52, po zakończeniu odliczania nie ma nic tylko pusty ekran gry jakbym był sam - wygląda to tak jak na foto górnym. Nie wiem co może być powodem. Załączam także wymagany plik Aslains_WoT_Logs. Aslains_WoT_Logs.zip
  8. Tylko dlaczego tak się dzieje z wot, a pozostałe gry od wg działają normalnie ? Zauważyłem jeszcze jedną rzecz, kiedyś na wot pisałem posta że po powtórnym zalogowaniu po takim kicku jak wyżej celownik blokuje się w rogu mapy i zacząłem sprawdzać wszystko od nowa. Dziwne że celownik Jimbo v2 którego używałem ( cały czas powoduje ten problem ), ale zmieniłem go na v3 i jak na razie wszystkie problemy zniknęły jak ręką odjął. Nie wiem czemu tak akurat się dzieje
  9. Witam Aslain Od jakiegoś czasu mam problem z WOT. Otóż gram normalnie i w pewnym momencie gra mi się "zawiesza", lampka pingu robi się czerwona a po chwili wywala do ekranu logowania. Nie wiem o co chodzi z tym wszystkim. Zaktualizowałem wszystkie sterowniki + oprogramowanie, dodawałem grę do wyjątków zapory, reinstalowałem system operacyjny i nic, nadal to samo. Nie mogę znależć żródła problemu ani co go powoduje. Dodaję również że problem dotyczy tylko wot bo wow działa normalnie. Bardzo proszę o pomoc lub podpowiedz gdzie można szukać problemu żeby to naprawić. Poniżej wymagany plik. Nemiks Aslains_WoT_Logs.zip
  10. w dowolnym momencie gry pokazuje się czerwona kropka pingu, następuje laag i wywala do ekranu ładowania. Jest tak z modem od rajcela jak i bez niego. Spróbuję jeszcze zaktualizować wszystkie sterowniki i zobaczymy co będzie.
  11. Mam podobnie jak kolega wyżej. Wszystko jest ok - gra śmiga i ładnie chodzi z małym wyjątkiem. Co kilka bitew wyrzuca mnie do ekranu ładowania ( pokazuje się komunikat - połączenie z serwerem zostało przerwane czy jaoś podobnie). Problem ten występuje u mnie od jakiegoś czasu i nie wiem co może być powodem. Próbowałem już spójności plików oraz sprawdziłęm w game center dodatkow oprogramowanie i nic, cały czas to samo. Nie jest to jakoś zbyt uciążliwe ale czasem denerwuje. Poniżej wymagany plik. Aslains_WoT_Logs.zip
  12. dzisiaj znowu sytuacja się powtórzyła o godzinie 20:18 python.log
  13. dzisiaj zownu wystąpił u mnie dziwny błąd. Po zakończeniu odliczania jak już pojazdy się rozjeżdżały zaczęło mi cos lagować, po czym zaświeciła się czerwona lampa i all się zablokowało - wystąpił ten błąd u mnie o 21.26. Po restarcie całego wot okazało się że nie działa Battle Assistant bo kiedy naciskam klawisz G wygląda to tak jak na foto i nie idzie nic zrobić. Pisałem do autora moda na twoim discordzie ale nic się nie dowiedziałem. Wymieniłem z nim kilka odpowiedzi, potem stwierdził że muszę poczekac bo jest chwilowo zajęty i tak czekam już 3 tygodnie. Poniżej zdjęcie z błędem, film z gry oraz wymagane pliki (Aslain wot logs.zip oraz python.log z folderu win32) python.log Aslains_WoT_Logs.zip 20191110_2126_usa-A88_M53_55_07_lakeville.wotreplay
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.