Jump to content

Bull_Rhino

Regular Member
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Australia

Community Reputation

0 Neutral

About Bull_Rhino

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Server
    ASIA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I removed all PMOD mods and everything is working fine A OK again thank you.
  2. Thanks for that yes runs perfectly in safe mode sans mods. Thanks for the prompt reply I'll try that I'm sure this will fix it and I'll report back asap. Aslains_WoT_Logs.zip Sorry for not attaching the log file earlier. Still working on making sure I have not checked any Pmod mods Aslains_WoT_Logs.zip
  3. Thanks for that yes runs perfectly in safe mode sans mods. Thanks for the prompt reply I'll try that I'm sure this will fix it and I'll report back asap.
  4. Hi I am in Australia and use either the Australian or HK server. Ever since the last WOT upgrade I have not been able to get any of the new Aslain modpakcs to work. After installing the most recent Aslains mod pack, when I go to start the WOT it commences loading, then crashes before I get to the Login screen. I love the Aslain modpacks and have been using for years now, would love to know how I can make this work again please. Thanks in advance.
  5. Hi folks I am on the Australian & HK server and am in Australia, I have the game not load with the current mods, latest one 13 issued today is the same, if I load in safe mode (without mods) the game works fine in "vanilla Wot mode", but of course without mods. After installing the latest mod pack and the three or four previous versioons since the last WOT update, when I go to start the game it begins to load but crashes prior to the login screen. Is there something I need to change? Any help ap[preciated, I've been using Aslain for years and appreciate the work you do here and love the mod pack, I just have this glkitch at present I'd like to fix. Thanks guys.
  6. OK thanks mate I'll give that a crack. And........ of course it now launches perfectly! Thank you, I really appreciate the help. Cheers Bull
  7. Ok mate I'll try that thanks, I'm not a very techy bloke! Thank you Hi SabotON I also see there's a new Aslain update just available now, No 7 so that may fix my problem. Mmm installed version 7 and did not tick any PMOD items and got this still will not launch;
  8. Hi SabotON that doesn't work for me at least, for the current problem I think that reference is a previous situation with a previous update, the file refered to is automatically deleted when you install the latest Aslain mod update. This issue occurs as stated when the Asia server is not updated by WOT but after the Aslain Mod is available, we seem to be last on the update chain. My issue is I seem to have to play Vanilla wot until the next WOT update catches up to the Aslain mod. If someone knows a fix I am all ears cheers Bull
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.