Jump to content

Micha

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Netherlands

Community Reputation

0 Neutral

About Micha

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Server
    EU
  1. Found out that it is a combination in Aslains panels. If only xvm panels is requested it is working fine. If I requested all panels from aslain it was not working If request only small and not medium panel from aslain, it is working fine So there seems to go something wrong if small AND medium panels from aslain together are requested in the modpack. Hope it helps other players with same problem. HF
  2. Have updated and activated, restarted WoT, still no xvm Is there another reason why it is reading "false" ??
  3. XVM stats not shown, no flags in front of player name in loadingscreen. so XVM not working at all... See also toppic from updbum on january 27 No solution for me there, tried to download from several links on aslains page. Also deleted "token"map in app.data (helped me last time) Hoped with new modpack it would be oke again, but now after 1.4 release still not working. What can I do ? Aslains_WoT_Logs.zip
  4. latest update seems to have solved the problem. Sixt sense Icon and sound simoultanous again. tnx for effort to all
  5. For Sparkster23 and pr0zn also with sauron? I can try other, but would like a fix for sauron (if that is realy the problem)
  6. when sixt sense activates, I see icon on screen, but sound is played about 10 seconds later. Started with modpack v.1.2.0_04 or _05. Is still issue with _07 Anny ideas? Aslains_WoT_Logs.zip
  7. after restart the folder reappeared. only difference: now only two .DAT files. Before there where three. So I suspect there where two conflicting files. once again, thank you all for help
  8. found windows setting to show hidden folders, deleted folder "tokens" Problem fixed Thank you all for help Only keeps puzzled why it happend
  9. Game client restarted several times last few days. Folder you mentioned does not excist. App data is in "Default.migrated" and has no map "Wargaming.net" in "roaming" Wot is installed on D://
  10. XVM is activated TNX for suggestion
  11. In battle loading and pressing Alt in game used to show XVM color rating, stats and player flags. (I checked it in modpack-tree to show) Last week there seemed a problem crash to desktop because of xvm. I thought you turned it off in modpack and that was why I didn't see it, but I could not find toppics about it here. So it must be my own wrongdoing. Can u please help me to make it right again? TNX Aslains_WoT_Logs.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.