Jump to content

GatlinGun

Premium Member Tier II
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United States

Community Reputation

0 Neutral

About GatlinGun

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Server
    NA
  • Location
    Texas

Recent Profile Visitors

643 profile views
  1. Howdy, Okay Wargaming had me run a clean boot in Windows. https://support.microsoft.com/en-us/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows I disabled all and played a few games and then one by one enabled each and ran at least three games. In the end I had all of these enabled and have not crashed yet. Do ya think their new patch had anything to do with it working now or did the Clean Boot in Windows do something? I am going to probably run another 10 battles tomorrow. Then I want to get your Modpack again. I need to install XVM first, right? Or doe
  2. Yep, there's got to be something else going on. I have uninstalled XVM, Aslain's, Team Speak (have not used it yet), and Overwolf (not used either). Game Still crashes. Going to write Wargaming. Thanks for your help and trying.
  3. Ran two battles. First one went just fine. Full battle. 2nd Battle also went to the end and then crashed. Sorry I for the hassle.
  4. Ok. I performed a new ModPack install and ran two battles not problem. Had to leave for a few hours. Came back and ran a battle @ 18:47 I hit Exit Battle and the game crashed. It crashed again during the restart. Next battle Exit to Garage @ 18:59 and it crashed. Next battle went to the end and then the game crashed before going back to garage. I have attached a new log file. I am going to perform another ModPack install and select Option 2: XVM Config + Modpack setup by Aslain. I will come back after a few battles. Could it be something wrong with my PC
  5. Howdy, I have a new build and have installed WoT, XVM, and your ModPack. My game is crashing often. It crashed as a game loads, it crashes at the end of a battle while going back to garage and or if I die and try to return to garage. I have had the game crash when making changes to tankers. The latest crash happened at 1:17 (13:17). I was moving around in my garage looking to select a tank. This has been happening since I installed the game, xvm, modpack. I have even uninstalled all three and reinstalled. Thanks in Advance, GatlinGun - Larry Aslains_WoT_Logs
  6. the folder is read only and I cannot change that. I have (I am pretty sure I do) Aslains as an exception in my AVG and Malwarebytes. I stopped both, ran the install and it has installed. I know there is a statement about virus protection causing errors, but I have had the same software and been using Aslain's for years and only recently had a problem. Guess the Virus software has a new patch that didn't like everything in Aslain's new patch. Thanks for the help
  7. Howdy, Had this same problem after Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.19.0.2_14. Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.19.1_01 worked perfectly. Today I try to install Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.19.1_04b and I am having trouble again. Here is a screenshot prior to install Here is a screen shot of the error I receive during the install of Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.19.1_04b Also please find attached the Aslains_WoT_Logs.zip file. Thanks in Advance for your assistance. I try to perform the install as administrator. Sincerely,
  8. _Aslains_Installer_CompList.log Aslains_WoT_Logs.zip
  9. I tried "Retry" and it goes back to what you see. If hit "Abort" well it aborts. If I hit "Ignore" and let it run I get into the game and the mods are jacked up.
  10. I am getting the same error. I was last week too with a previous patch.
  11. Hey there - I did make the selection in game. I didn't attach the files last time because I was not sure this was the correct location. I have attached them. Another thing that I have noticed in the multiple attempts to select different server crosshairs is that nothing is selected when I load the modpak. Everything else I have selected from previous loads are still selected, but not this item. Thanks _Aslain_logs.zip python.log
  12. Hi there, I have performed an install and removed the DLC Cache and reset the game settings. I am not getting the fancy (nor any other selected through multiple installs) blue cross nor is the reticle being synced with the server reticle. Both reticles are the same.
  13. Thanks, Found it! I'll drop you some coin. I can't just let this all be for free! Thanks for what you provide us to enhance WoT
  14. Aslain, I was coming in for the same question. Where is the settings screen that you have shown?. Thanks!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.