Jump to content

Wolf533

Regular Member
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Australia

Everything posted by Wolf533

  1. If I want to look at the endplate after a game it just shows the Aslain logo on the spinning cog saying "Gathering Information" but it never does. Aslains_WoT_Logs.zip
  2. Yasen endplates stopped working after many games beforehand. It has happened now a few times. Aslains_WoT_Logs.zip
  3. thanks Aslain. Yes I have taken the tool tips thingy out. I just reloaded the mod pack again. the depot is ok now. I think all the issues have been resolved. Thanks again.
  4. I too have the empty depot. I removed some of the hangar mods but it's still the same. Everything fine in vanilla (safe mode) The other hiccup is the crew return. It will only work, if I select an intermediate tank, and then go back to the tank first selected. [Puzzled] Aslains_WoT_Logs.zip
  5. Hi Aslain. Choosing the Hongkong server will since the last 2 updates on the ANZ server. In safe mode it didn't occur. Aslains_WoT_Logs.zip
  6. No issues so far. I'm dumping hangman though. Don't really use it anyway.
  7. So far so good. But I've played 3 games only. Next report tomorrow.
  8. Hi Aslain I updated this morning and out of 5 or 6 games I've had 2 hang ups already. I'll try vanilla now, See how it goes. Aslains_WoT_Logs.zip
  9. I installed the experimental mod pack #0 and after one game no problems. I'll let you know how I go later. Thanks Aslain. One problem is the auto equip from ekespoint or something like that. Aslains_WoT_Logs.zip
  10. Yep. Still no good. Got to go to work. I will try again without all of the xvm thingies.
  11. I've left the xvm section out, but no luck. Still crashed.
  12. I left out the above mentioned mods. It dies at the point of entering the garage. And it runs without modpack. Aslains_WoT_Logs.zip
  13. Hi Aslain The game does not go past the loading screen. I uninstalled the mod pack and it worked. Aslains_WoT_Logs.zip
  14. When I posted the first post,I wanted to include python.log like a good boy. But it was not in the folder anymore. I can't explain why. I do not know enough about the mechanics of the log file. There was stuff in the folder from who knows when. So I reinstalled everything fresh. All is well.
  15. Actually Asia is still running 0.9.17.0. I've decided to uninstall and start fresh.
  16. I've just updated to 0.9.17.0.1 and added mod pack version #11 to it. I'm on the Asia server. Again I had to change the res.mods folder to 0.9.17.0 for the client to run. In game so far no problem. I noticed though on inspection there is no python log file anymore. wtf. Has it been renamed to pmod.log? Even after thew update today,the version of the .exe and launcher file are still 0.9.17.0. Suggestions? _Aslain_logs.zip wot_9_17.12755_9_17.12635_client.wgpkg wot_9_17.12755_9_17.12635_hdcontent.wgpkg wot_9.17.12755_9.17.12635_sdcontent.wgpkg
  17. Asia server is still on 0.9.17.0 but I've changed the file to this version and the only problem remaining is the auto return. I'm about to try the Asia version 0.9.17.0 #03 and the newest 0.9.17.1 #05 and change the file name. I'll report back in time. There is no difference to my knowledge between the EU,UK mod pack and the Asia mod pack the way it runs on my computer. Just changing the file name worked for me. Having said that, the autoequip still does not work. _Aslain_logs.zip python.log
  18. Asia server is still on 0.9.17.0 but I've changed the file name from 0.9.17.1 to read 0.9.17.0 and the only problem remaining is the auto return. I'm about to try the Asia version 0.9.17.0 #03 and the newest 0.9.17.1 #05 and change the file name. I'll report back in time.
  19. Auto equip not working for me either. Auto return for crew is fine though.
  20. Hi Aslain for the quick fixes of late.( update announcer....) My mates and I chose the Asia server clan icons as usual, but when I checked the folder where they supposed to be...no Asia clan icon folder. Could you please add it if possible? _Aslain_logs.zip python.log
  21. I always clean the cache etc. but since WG hasn't updated WoT I went back to 0.9.15.1.1_29 and bob's your uncle. Everything is cool. Thanks man for all the help.
  22. Since Asia is still running 0.9.15.1.1 ,I used your mod pack version 0.9.15.1.1_29. I can play ,only this weird thing with the mini map happened. Go figure. btw. thanks for being so helpful.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.