banditoo Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Mam pytanko jak jest zliczanie średnie wn8 bo zrobiłem dwie bitwy i wn8 było 1616 i 0 i średnia z dwóch bitew w grze jest 390 - dziwna średnia Quote
Administrator Aslain Posted December 5, 2017 Administrator Posted December 5, 2017 Zalezy jeszcze gdzie, ale to i tak bardziej pytanie do tworcow modow ktore uzywasz niz do mnie, ja nie tworze modow ze statystykami wiec nie pomoge raczej. Quote
buczerKOX Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Siemka jeśli można to trochę czytałem o tym w jaki sposób oblicza się WN8 i to nie jest takie proste bo w skład tych obliczeń wchodzi co najmniej 5 czynników (uszkodzenia, fragi, spot....) Często średnia jest zaniżona po przez grę na niskich tierach gdzie "spodziewany dmg" jest znacznie trudniej osiągnąć niż grając na wysokim tierku . Średnią WN8 nie oblicza się tak jak średnią ocen Tu jest dokładnie wyjaśnione co do czego się dodaje http://wiki.wnefficiency.net/pages/WN8#The_Steps_of_WN8_-_The_Formula Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts