Rafal90 Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Witam. Po zainstalowaniu paczki modów i wejściu do garażu nie mam wszystkich załogantów. W każdym czołgu jest tylko dowódca, a reszta miejsc jest pusta i świecą się miejsca początkowo na czerwono, a po chwili czerwony kolor niknie i są puste miejsca. Wiadomo jaki mod powoduje ten błąd ? Przesyłam też screena.... Quote
Administrator Aslain Posted December 14, 2017 Administrator Posted December 14, 2017 Załącz logi, info w moim podpisie postu. Quote
Rafal90 Posted December 14, 2017 Author Posted December 14, 2017 Nie wiem czy dobrze utworzyłem tego loga, bo początkowo pojawiały się jakieś błędy. No ale... WOT LOG.rar Quote
Administrator Aslain Posted December 14, 2017 Administrator Posted December 14, 2017 Wyglada jakbys nie mial kompletnej instalacji, brakuje waznego pliku od XVM, przeinstaluj paczke moze? Sprawdz czy antivir czegos nie blokuje. Najlepiej zrob to po restarcie PC. Quote
Rafal90 Posted December 14, 2017 Author Posted December 14, 2017 Zresetowałem kompa, po włączeniu wyłączyłem chwilowo antywirusa. Ściągnołem raz jeszcze najnowsza paczkę modów, zainstalowałem, odpaliłem wota i nadal jest ten sam błąd :/ i to wszystko robiłem przy wyłączonym antywirusie. Nie wiem co się dzieje. Przed aktualizacją, grałem normalnie na modach i wszystko działało b.dobrze Quote
Administrator Aslain Posted December 14, 2017 Administrator Posted December 14, 2017 1 hour ago, Rafal90 said: Zresetowałem kompa, po włączeniu wyłączyłem chwilowo antywirusa. Ściągnołem raz jeszcze najnowsza paczkę modów, zainstalowałem, odpaliłem wota i nadal jest ten sam błąd :/ i to wszystko robiłem przy wyłączonym antywirusie. Nie wiem co się dzieje. Przed aktualizacją, grałem normalnie na modach i wszystko działało b.dobrze To cos u Ciebie, zainstalowalem te same mody i mam cala zalogę. Quote
Rafal90 Posted December 14, 2017 Author Posted December 14, 2017 No to ja już nie mam głowy do tego. Bo bez modów wszystko mi ładnie śmiga. Może po jakieś mini łatce znów będę mógł grać z modami. Quote
Administrator Aslain Posted December 14, 2017 Administrator Posted December 14, 2017 Mozliwe, dzisiaj bedzie nowy modpack wiec kto wie. Quote
ToxicBee Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 (edited) A gdzie zniknęło "Automatycznie przywróć załogę"? Jest tylko "Przyspieszone Szkolenie". Edited December 15, 2017 by ToxicBee brak obrazka Quote
grzesiek_u2 Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 u mnie problem ten sam, w garażu po zainstalowaniu modów jest widoczny tylko jeden załogant, nie działa celownik jimbo a w czasie bitwy wogóle nie widać składów drużyn. na karuzeli z czołgami w garażu brak odznak biegłości, ilości bitew, ilości uszkodzeń itd. W sumie działają tylko statystyki sesji. Minimapka też wot-owska bez żadnych dodatkowych wskaźników. Wczoraj spędziłem bardzo dużo czasu na koejnych instalkach bez użycia kolejnych modów i nic to nie dało. ostatnia wersja to praktycznie tylko celownik jimbo, statystyki sesji i info na karuzeli o sukcesach na poszczególnych czołgach. początkowo myślałem ze to xvm ale przeprowadzona instalacja bez tego też nic nie dała. Totalnie zero pomysłu co może to powodować Quote
Administrator Aslain Posted December 15, 2017 Administrator Posted December 15, 2017 Pamietajcie zalaczac logi, bo samo pisanie nie pomaga. Quote
Rafal90 Posted December 15, 2017 Author Posted December 15, 2017 Jest tak jak myślałem wszedł nowy minio path z tym świątecznym garażem i wszystko się zmieniło. Plus dodatkowo ściągnąłem nowy modpack i już wszystko śmiga załoga w komplecie i wszystko gra U mnie rozwiązał sprawę, nowy mini path. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted December 15, 2017 Administrator Posted December 15, 2017 Uff to dobrze Quote
Recommended Posts