ligus777 Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 (edited) hej:) wczesniej po zainstalowaniu paczki nie chcialo wejsc do gry w czasie ladowanie przerywalo i wywalalo do pulpitu wczesniej to mialem i wywalilem moda DRZEWKO PIONOWE i super ale teraz gdy zgine i chce wyjsc do garazu zawiesza sie i wgarazu mam caly interfejs z gry i nie wiem ktory to mod powoduje i jest zawieszona gra plz help:) Edited December 13, 2017 by ligus777 Quote
Administrator Aslain Posted December 13, 2017 Administrator Posted December 13, 2017 Biale skórki. Quote
Protix Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 1 hour ago, Aslain said: Biale skórki. Niestety nie. Wywaliłem skórki dalej wyrzuca do pulpitu. Quote
Administrator Aslain Posted December 14, 2017 Administrator Posted December 14, 2017 9 hours ago, Protix said: Niestety nie. Wywaliłem skórki dalej wyrzuca do pulpitu. Załącz więc logi. Quote
Protix Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 To z wczoraj po ostatnim wywaleniu. Nie odpalałem po tym gry. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
ToxicBee Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Problemy (przynajmniej u mnie) powodowała obecna niestabilna wersja XVM. Po wywaleniu XVM-a gra się normalnie. Sprawdziłem to dwukrotnie instalując XVM-a z paczki i dwukrotnie go usuwając. Mnie wyrzucało z gry do pulpitu w trakcie bitwy. Raz udało mi się ponownie do niej wejść i wówczas XVM oszalał - zaczął pokazywać jakieś absurdalne wartości w aktualnych wynikach bitwy typu 21:16 :)) Quote
Recommended Posts