estera9 Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 (edited) gdy gram altylerią po wciśnięciu Shiftt nie moge sterować czołgiem nie działa ani miszka ani klawiatura zdarza sie to tylko podczas gry altylerią Aslains_WoT_Logs.zip Edited December 15, 2017 by estera9 Quote
Administrator Aslain Posted December 15, 2017 Administrator Posted December 15, 2017 Logi pochodzą ze starej wersji modpacka. Sciagnij najnowszą i zalącz nowe logi jak problem jest nadal. Sprawdzalem dzisiaj pare podobnych zgloszen i nie umialem tego odtworzyc, bez problemow moglem grac na tych samych modach ktore niby robia problem z arta. Otatecznie zmien celownik na inny albo nie uzywaj wcale. Quote
Administrator Aslain Posted December 15, 2017 Administrator Posted December 15, 2017 Zobacz bez XVM, czy czasem on to nie powoduje. Tym razem XVM jest bardzo niestabilny i ludzie od XVM ostro próbują to naprawic. Quote
estera9 Posted December 15, 2017 Author Posted December 15, 2017 19 minut temu, Aslain napisał: Logi pochodzą ze starej wersji modpacka. Sciagnij najnowszą i zalącz nowe logi jak problem jest nadal. Sprawdzalem dzisiaj pare podobnych zgloszen i nie umialem tego odtworzyc, bez problemow moglem grac na tych samych modach ktore niby robia problem z arta. Otatecznie zmien celownik na inny albo nie uzywaj wcale. zmiana celownnika pomogła dziękuje Quote
Administrator Aslain Posted December 15, 2017 Administrator Posted December 15, 2017 Dziwne, bo gralem na tym samym co masz w logach i na arcie nie mialem problemow. Jaką masz artę? Quote
ktosic Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 U mnie zamraża na GW Panther. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
ktosic Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Z moich obserwacji wynika, że wina jest po stronie kółka. Testy trwają. Quote
Administrator Aslain Posted December 17, 2017 Administrator Posted December 17, 2017 10 hours ago, ktosic said: Z moich obserwacji wynika, że wina jest po stronie kółka. Testy trwają. Ok sprawdze na Hummelu, ale moze trzeba miec arte z turretem, moze mam gdzies Birch Guna. Rozumiem ze nie zmieniles celownikow od czasow logow? Quote
ktosic Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Błąd był na celowniku MJolnir (zielony) i na Ciacint z kółkiem warior. Gdy celowniki zmieniłem na domyślne z gry, błąd nadal występował. Dopiero po wyłączeniu kółka można było grać. Teraz spróbuję celowniki bez kółka. Quote
Administrator Aslain Posted December 17, 2017 Administrator Posted December 17, 2017 5 minutes ago, ktosic said: Błąd był na celowniku MJolnir (zielony) i na Ciacint z kółkiem warior. Gdy celowniki zmieniłem na domyślne z gry, błąd nadal występował. Dopiero po wyłączeniu kółka można było grać. Teraz spróbuję celowniki bez kółka. Moglbys sprawdzic odwrotnie, nie wybierac glownego celownika (zostawic domyslny z gry) i tylko wybrac kolko warriora (lub innego na ktorym byl problem). Quote
ktosic Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 No tak właśnie zrobiłem. Błąd był na samym kółku warior i domyślnym celowniku z gry (główny i arta) Quote
Administrator Aslain Posted December 17, 2017 Administrator Posted December 17, 2017 16 minutes ago, ktosic said: No tak właśnie zrobiłem. Błąd był na samym kółku warior i domyślnym celowniku z gry (główny i arta) Gralem 2 bitwy roznymi artami na tych modach z logow i zero problemu, nie rozumiem tego. Quote
ktosic Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Grałem teraz na tych modach i arty nie zamrażało. Jedyny "błąd" to taki, że nie zamyka się prawy(przeciwnika) panel w bitwie. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Recommended Posts