Jump to content

Migocze tło i model czołgu w garażu

Recommended Posts

Posted

po ostatniej mini aktualizacji wot garaż jest po jednej bitwie tylko jednym wielkim artefaktem, nie widać niczego co jest w garażu. a w bitwie pojawiają się dziwne artefakty np czarne trójkąty, które przeszkadzają w grze.

Aslains_WoT_Logs.zip

• Administrator
Posted

Gralem z tymi samymi modami jak w logach i nic sie nie dzieje. Sprawdz czy cos z karta grafiki masz nie tak, moze drivery zaktualizuj.

Posted
On 29.12.2017 at 9:04 PM, Aslain said:

Gralem z tymi samymi modami jak w logach i nic sie nie dzieje. Sprawdz czy cos z karta grafiki masz nie tak, moze drivery zaktualizuj.

to musi być któryś z modów, bo po wyłączeniu modów całkowicie problem się nie pojawia. do tego doszło teraz po nowej aktualizacji paczki, że co 1, 2 bitwy zaczyna migać w garażu tło oraz czołg i wywala po chwili z serwera. dodatkowo nie można otworzyć paczek z misji z bombkami bo nie pokazuje się zawartość i nie przechodzi do kolejnej paczki, nawet restart gry nie pomaga. Po zalogowaniu się ponownym wszystko wygląda normalnie.  po jednej dwóch bitwach sytuacja się powtarza. wyłączyłem mody całkowicie i wszystko działa jak trzeba.

Aslains_WoT_Logs.zip

• Administrator
Posted

To jest taki moment ze mozesz (jak chcesz) usuwac mody po jednym, i sprawdzic w ten sposob kiedy przestanie migac. Ja ladujac te same mody nie mam takiego efektu, wiec nie moge wiecej pomoc.

Posted
On 31.12.2017 at 2:33 PM, Aslain said:

To jest taki moment ze mozesz (jak chcesz) usuwac mody po jednym, i sprawdzic w ten sposob kiedy przestanie migac. Ja ladujac te same mody nie mam takiego efektu, wiec nie moge wiecej pomoc.

wywaliłem dwa mody. Statystyki Sesji i Rezultaty Bitwy [EN,PL] oraz całą sekcję

-----------------[ Karuzela czołgów od XVM ]---------------------------------
               normalna karuzela
                  3 normalne rzędy
                  Skala wielkości karuzeli
                     1.0 (domyślna)
                  Pokaż dodatkowe informacje na karuzeli
                     Tiery bitwy, Odznaki mistrzostwa i Biegłości, Procent zwycięstw, Ilość bitew, Średnie uszkodzenia + WN8xPD

nie wiem czy to miało jakiś związek, ale póki co nic się nie krzaczy.

Aslains_WoT_Logs.zip