_mranderson Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Rano była jakaś mini aktualizacja, zainstalowałem paczkę v9.21.0.2 #08 niestety po uruchomieniu wota robi się czarny ekran i nic się nie dzieje, nie dochodzi nawet do ekranu logowania Quote
_mranderson Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 niestety po wprowadzeni wersji "B" jest nadal to samo, wersja wot bez modów działa. Jeżeli to pomoże to zainstalowałem dodatkowo w odróżnieniu do poprzednich wersji, minimapę w HD i pionowe drzewko badań Quote
Administrator Aslain Posted December 29, 2017 Administrator Posted December 29, 2017 Zalacz logi. Quote
Administrator Aslain Posted December 29, 2017 Administrator Posted December 29, 2017 W podpisie mojego postu masz link z informacja. W skrocie odpalasz aplikacje aslains... logs archiver.exe i zalacz mi to co wygneruje. Quote
Administrator Aslain Posted December 29, 2017 Administrator Posted December 29, 2017 Pionowe drzewko badań od Johny_Bafak - usuń to. Instalujesz cos jeszcze po za paczka? Quote
_mranderson Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 nic czy usunąć wystarczy w instalatorze to odkreślić, czy coś innego trzeba zrobić? ok działa, dzięki wielkie Quote
Administrator Aslain Posted December 29, 2017 Administrator Posted December 29, 2017 Zagralem na tych samych modach jak wybrales, razec z tym drzewkiem i po 2 bitwach nadal dziala, wiec nie wiem czemu. Jednak jesli pomaga usuniecie tego moda to nie ma wyjscia i na razie na nim nie grac. Quote
Recommended Posts