marcos333 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 witam ja mam problem z arta jak przechodze w tryb strzalu blokuje mi sie arta nic nie moge zrobic moge pisac na czacie ale nie moge ani sie poruszac ani strzelac .Dodam ze zainstalowalem inny mod pak i tam wszystko dziala ale nie podoba mi sie ten pak Quote
Administrator Aslain Posted January 3, 2018 Administrator Posted January 3, 2018 No inny modpack to nie jest wyznacznik Zalacz logi, info w podpisie posta. Ponadto zmien celownik lub kolko celownika na inne, ale nie zapomnij o logach. Oczywiscie uzywasz najnowszej paczki? Quote
marcos333 Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 tak najnowszej ale dziwne bo na starszej na celowniku kelmer niebieskim wszystko ladnie chodzilo.Logi ktore mam tu wkleic phytona czy gdzie jest folder logi? Quote
Administrator Aslain Posted January 3, 2018 Administrator Posted January 3, 2018 Informacja jest na spodzie posta, w podpisie. Quote
marcos333 Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 ok wiec teraz gre wyzuca do pulpitu,wczesniej na starszej wersji blokowalo arte Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 3, 2018 Administrator Posted January 3, 2018 Czy pomaga zmiana celownika na inny? W logach masz bledy od pionowego drzewka badan Bafaka, moze zobacz bez niego, chociaz nie wiem co on by mial do zwieszek arty. Po za tym to masz bardzo ladne logi, czyste. Quote
marcos333 Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 nie pomaga zmiana celownika zainstalowalem twoj starszy pak i chodzi narazie chcociaz zmienilem nap panel wejscia do gry kogos innego i gryzie po oczach nie wiem nie podoba mi sie ten konfig Quote
Recommended Posts