Kapsello Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Siemka Zainstalowałem paczkę #05 i pojawiły się 2 problemy. Kiedy zginę w bitwie i klikam "Wróć do garażu", to gra się zawiesza w będąc już w garażu. Kiedy dotrwam do końca bitwy, wszystko jest okej. Odznaka biegłości na żywo w bitwie też chyba nie działa, takie odnoszę wrażenie. Podczas bitwy pokazuje się tylko aktualna wartość Odznaki biegłości i kreseczki, które nie rosną w miarę zadawanego dmg, spotowania, itd. W załączniku przesyłam screena zawieszonej gry oraz logi. Pozdro Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 17, 2018 Administrator Posted January 17, 2018 Jaja jakies. Testowalem te mody przed dodaniem, ale nie sposob przetestowac jak dzialaja z kazdym modem z paczki. Usun moze moda Trajectory. edit: gralem jedna bitwe na tych samych modach i nic sie nie stalo po niej. Quote
Kapsello Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 Tradycyjnie konflikt powodował mod Trajectory. Odinstalowanie go wszystko naprawiło Quote
Administrator Aslain Posted January 17, 2018 Administrator Posted January 17, 2018 No to żegnamy tego moda Eh Quote
Administrator Aslain Posted January 18, 2018 Administrator Posted January 18, 2018 Problem jest taki że nie umiem odtworzyc tego wieszania sie, zagralem nawet 4 bitwy pod rzad i nic sie nie dzialo. Wiec ciezko mi jest sprawdzic ten mod przed dodaniem do paczki jesli u mnie problem nie wystepuje. Kontaktowalem sie wczoraj z autorem i on twierdzi ze mod jest ok, ale mozliwe ze jest jakis konflikt z innym modem, czyli cos sie jakies mody nie lubią z tym. Quote
Recommended Posts